Testdrev startede i nye sporvognsruter i Eskişehir

Prøvedrev startede på Eskisehirs nye sporvognslinjer
Prøvedrev startede på Eskisehirs nye sporvognslinjer

Büyükşehir Kommune, som har foretaget en stor investering i bytransport, har nået det 75. Yıl kvarter via City Hospital og Kumlubel via Operaen og startet prøvekørsler ved at give strøm til de færdige linjer.


Prøvekørslerne, der startede mellem City Hospital og 75. Yıl Mahallesi, fortsatte på Gazi Yakup Satar Street, der forbinder Opera og Yıldız. Busstationen-Opera-forbindelsen, der vil lette transporten til Kumlubel, blev også kontrolleret af ESTRAM-embedsmænd på den første dag af prøvekørslerne. Med hensyn til, at testkørslerne er vigtige for at eliminere manglerne i de nye linjer, erklærede embedsmændene, at testkørslerne starter i maj mellem Opera og Kumlubel.

Eskişehir-beboerne udtrykte, at de er meget tilfredse med starten af ​​prøvekørslerne, og sagde, at de ser frem til gennemførelsen af ​​manglerne så hurtigt som muligt og til at begynde at betjene linjerne.

Dette diasshow kræver JavaScript.Vær den første til at kommentere

Yorumlar