Renoveringsarbejdet fortsætter ved Grand Istanbul Bus Station

ved den store istanbul busterminal
ved den store istanbul busterminal

IMM fortsætter med at omdanne mobilitet over byen til service på grund af begrænsninger på udgangsforbud. Vedligeholdelses-, reparations- og fornyelsesarbejder blev påbegyndt ved bussterminalen Greater Istanbul, som er overset siden sidste kvart århundrede. Inden for arbejdsområdet vil busstationens infrastruktur, fra asfalt til regnvandskanaler, blive revideret. I alt 55 tons asfaltbelægning og 35 tusind kvadratmeter renovering af fortovet vil blive foretaget.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) tilføjede en ny til de renoveringsarbejder, den udførte ved Grand Istanbul Bus Terminal, porten til byen, der åbner ud på motorvejen. På grund af de foranstaltninger, der er truffet inden for rammerne af kampen mod coronavirus, arbejder gigantanlægget, hvor mobiliteten er faldet betydeligt, ved asfaltbelægning, nederlag i fortovet, reparation og fornyelse af regnvandskanaler. Busstationen, der er forsømt siden kvart århundrede, er blevet revideret.

150 tusinder KVADRATMETER DEFEKTIV ASFALT VIL OPFINDES

I undersøgelsen udført af IMM-afdelingen for koordinering af vejvedligeholdelse og infrastruktur vil der blive skrabet 150 tusind kvadratmeter beskadiget asfalt, og der vil blive lavet 55 tusind tons ny belægning. Asfaltbelægningsarbejde vil blive udført på alle etager i busterminalen og på forbindelsesarmene ved indgangsudgangen. Igen, inden for rammerne af projektet, vil en 35 tusind kvadratmeter rende blive fornyet. De fysiske standarder for køretøjer og gågader ved busstationen vil blive øget. Dette billede, der ikke passer til Istanbuls billede af en verdensby, vil blive fjernet.

3 TUSAND REGNWATER-DUCT-RETNING RENGØRES

På den anden side håndterede IMM også regnvandskanaler, der ikke kunne udføre deres funktioner korrekt på grund af forurening og slid. Inden for værkerne renses regnvandskanaler med en længde på 3 meter og forskellige diametre. Vedligeholdelses- og reparationsarbejde udføres om nødvendigt.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar