Hvordan får man HES-kode via SMS? Hvor og hvordan får man HES-kode? Hvor mange dage er HES-koden gyldig?

Sådan får du hes-koden via sms Hvad er delingstiden for kontokode
Sådan får du hes-koden via sms Hvad er delingstiden for kontokode

Hvordan får man Hayat Eve Sığar HEPP-kode via SMS? Hvor mange dage er HES-koden gyldig? Som det er kendt, er intercity-rejseforbud ophævet. Over 65 år har de imidlertid brug for at få en HEPP-kode for at kunne rejse mellem byer. Hvordan får man HES-kode via SMS? Hvad er HES-kodedelingstiden?I de sidste uger erklærede sundhedsminister Koca, at rejser nu kan foretages med HES-koden og informerede om, at passagererne vil blive optaget til indenrigsflyvninger, og togrejser vil blive forsynet med HES-kodecheck, som vil komme til "Hayat Eve Sığar" mobilapplikationen. Han sagde, du kan rejse. Som det er kendt blev rejseforbudet ophævet den 1. juni. Personer i alderen 65 år og derover skal dog få en HES-kode.

HVAD ER HEPP-KODEN, OG HVAD GØR DET?

HES-kode er en kode, der vil blive produceret med en funktion, der kommer til mobilapplikationen “Hayat Eve Sığar”. Baseret på denne kode foretages en prioriteret screening, og det afgøres, om passageren er accepteret eller ej. Fly og togrejser kan foretages ved hjælp af denne kode.

Rejseselskabet vil sætte spørgsmålstegn ved personens sundhedsstatus med HEPP-koden, og rejsen vil ikke blive godkendt i tilfælde af risiko. Hvis der er mennesker, der ikke har nogen risici i løbet af turen, men som senere oplever en risikosituation, vil de blive kontaktet, og sundheds- og vejledningstjenesten leveres ved at kontakte de personer, der er accepteret på kontaktafstanden.

Minister Fahrettin Koca; Tilføjelsen af ​​HEPP-koden, der vil blive produceret individuelt, er blevet obligatorisk fra den 18. maj 2020. Ved henvendelse til HES-kode indtastes passagerens ID-nummer (TCKN, pas osv.), Kontaktoplysninger (både telefon- og e-mail-felter) og fødselsdato korrekt og fuldstændigt som påkrævede felter.

HVORDAN KØBES HES KODE?

Efter at have forklaret, at HES-kode og fly- og togrejser kan foretages, blev det begyndt at undre sig, hvordan man får HES-kode.

HES-kode kan fås på 2 forskellige måder

  • HEPP-koden kan fås ved at gå ind i afsnittet 'HEPP-kodetransaktioner' i applikationen Hayat Eve Sığar.
  • HES-kode kan også fås via SMS-metode. For at modtage HES-kode via sms vil du skrive HES og efterlade et mellemrum mellem hhv. De sidste 4 cifre i det tyrkiske identitets serienummer og delingstiden (i antal dage) og vil blive sendt til 2023 som SMS. Hvis delingsperioden ikke er specificeret, begrænses kodenes varighed til 1 år. (Eksempel på kort besked: HES 1234567890 1234 15. Når en besked sendes på denne måde, vil koden være gyldig i 15 dage.)

SIKKERHED I HEPP-KODEN

HEPP-koder vil bestå af individuelle koder, der produceres helt for dig. Kontrol og styring af HEPP-koden vil være fuldstændigt i borgerens hænder. Oprettelse af forskellige koder, der er specifikke for hver deling, som ikke er kendt af nogen i stedet for et uændret nummer, såsom TC-identitetsnummer, vil gøre koden sikker. Derudover behøver borgerne ikke at dele personlige data, f.eks. Deres ID-nummer, med nogen anden takket være HES-koden.

"Life Fits Home" applikation, Play butik ve App Store Det downloades gratis til mobiltelefoner.

Hvordan køber man togbilletter med HES-kode? KLIK HER

HES-kode Spørgsmål og svar

Jeg er under 18 år. Hvordan kan jeg få HES-koden? Passagerer under 18 år kan få deres HES-kode på 2 måder. Skriv HES og lad et mellemrum være henholdsvis mellem dem; TR identitetsnummer, de sidste 4 cifre i TC identitets serienummer og delingsperioden skrives og sendes til 2023 som en SMS. For detaljer Klik her ...Hvis du sender en SMS til det korte nummer 2023 ved at efterlade et mellemrum mellem dem, kan du få din HES-kode. For detaljer Klik her ...HES-koden er designet til alle passagerer at rejse sikkert. Brug af dette system, som vil være gyldigt i fly, tog, offentlig transport og busrejser, er obligatorisk for voksne og børnepassagerer, mens offentlig transport i byen og indenrigsrejser og check-in-aktiviteter er obligatorisk for passagerer under 2 år. For detaljer Klik her ...For at modtage HES-kode via sms vil det være tilstrækkeligt at skrive HES og indtaste følgende oplysninger om din ægtefælle eller børn, så der er et mellemrum mellem dem: TR ID-nummer, sidste 4 cifre af TC ID-serienummer og delingstid (i antal dage) vil blive skrevet og SMS til 2023. kan kastes. For detaljer Klik her ...HES-koden kan være gyldig i en bestemt periode eller på ubestemt tid. Din HES-kode skal være gyldig i mindst 7 dage fra den sidste rejseslutdato. For detaljer Klik her ...Skriv HES og lad et mellemrum være henholdsvis mellem dem; Du kan få HES-kode for udlændinge ved at skrive IRN-pasnummer, fødselsdato (i år) efternavn og sidst antal dage og sende en SMS til 2023. For detaljer Klik her ...For at modtage HES-kode via sms skal du skrive HES og efterlade et mellemrum mellem hhv. De sidste 4 cifre i det tyrkiske ID-serienummer og delingstiden (i dage) vil blive skrevet og sendt til 2023 som en SMS. For detaljer Klik her ...HES-kode kan nu fås via E-Devlet, hvor vi har udført mange officielle transaktioner uden at gå til offentlige institutioner. Først og fremmest logger e-Government-brugere, der ønsker at få deres HES-kode, ind på systemet med deres TR-ID og adgangskode. Derefter kan borgere, der skriver "HES-kodeforespørgsel" i søgefeltet øverst til højre, oprette en kode fra skærmen, der vises i dette afsnit, og bruge den i enhver institution. For detaljer Klik her ...brugere, der logger ind i meddelelsessektionen på telefonen, skrev HES, at der er plads mellem dem fra ID-nummeret, Republikken Tyrkiet skrev til de sidste 4 cifre i serienummeret i ID'et og kodedelingstid, 2023 tekstbeskeder (SMS) Du kan få koden ved at sende. SMS, der skal sendes til 2323: HEPP 30000000001 1234 90  For detaljer Klik her ...Brugere, der ønsker at få koder på deres telefoner, skal først downloade applikationen fra mobilmarkederne på deres telefoner. Borgere, der installerer applikationen på deres telefoner, kan oprette koden ved at indtaste afsnittet "HES-kodetransaktioner" efter afslutning af registreringsprocessen og klikke på "Generer HES-kode" -knappen. Brugere kan bestemme deres CODE brugstider. For detaljer Klik her ...HEPP-kode Rejsetilladelsesdokument kan ikke erstatte! Du skal købe både en HES-kodet billet og en rejsetilladelse. TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om, hvordan man får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden fra Hayat Eve Sığar (HEPP) -programmet. I videoen fortælles borgerne, der har "Rejsetilladelsesattest", hvordan man får billetter med den kode, de har modtaget gennem Hayat Eve Sığar (HEPP) -ansøgningen. Til video- og billedfortælling Klik her...TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om, hvordan man får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden fra Hayat Eve Sığar (HEPP) -programmet. I videoen fortælles borgerne, der har "Rejsetilladelsescertifikat", hvordan man får billetter med den kode, de har modtaget gennem Hayat Eve Sığar (HEPP) -ansøgningen. Til video- og billedfortælling Klik her...TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om, hvordan man får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden fra Hayat Eve Sığar (HEPP) -programmet. I videoen fortælles borgerne, der har "Rejsetilladelsescertifikat", hvordan man får billetter med den kode, de har modtaget gennem Hayat Eve Sığar (HEPP) -ansøgningen. Til video- og billedfortælling Klik her...Armin
sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar