Med Ceylanpınar kunstvandingsanlæg får tusinder af hektar jord vand

Med det gigantiske projekt kan tusinder af donums jord vandes med et enkelt klik
Med det gigantiske projekt kan tusinder af donums jord vandes med et enkelt klik

Minister for landbrug og skovbrug Bekir Pakdemirli, Tyrkiets største landbrugsvirksomhed i Sanliurfa Ceylanpınar State Farm 60 tusind hektar vand, som vil give investeringer, er åbnet i dag.


Minister Pakdemirli Şanlıurfa Ceylanpınar sagde i sin tale på programmet, der blev afholdt i landbrugsvirksomheden: ”På trods af pandemiprocessen, fra transport til landbrug, fra sundhed til industri, fra transport til landbrug, fra sundhedsvæsen til industri, såsom 1915 Çanakkale Bridge, Ilısu Dam HEPP, Başakşehir Çam-Sakura City i dag, hvor vi udfører projektet Irrig Hospital "Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed på vegne af min personlige og elskede nation til vores præsident, der fortsætter med at samle tjenesterne."

PROJEKTINVesteringsgebyr 70 millioner LIRA

I dag bringer vand til Mesopotamia, Tyrkiets største gård Ceylanpıınar 60 tusind hektar jordminister Pakdemirli, der siger, at de åbnede vanding "forsikringen om 66 år for vores institution Statens vandværk Generaldirektorat for det tyrkiske landbrug, ledet af TIGEM vores største landmandsorganisation Ceylanpınar Irrigation Vores projekt Det blev realiseret med en investeringsværdi på cirka 70 millioner lira. ”

Tusinder af vendende mark vil blive overlappet med en nøgle

Med oplysning om, at tusinder af hektar jord kan vandes med et enkelt klik på projektet, sagde Pakdemirli: ”Derfor vil brak system fjernes i disse lande, plantemangfoldigheden vil stige takket være den anden afgrødedyrkning, og udbyttet og kvaliteten vil stige. Kornudbyttet stiger fra 250 kg / dekoreret til 500 kg / dekarer, og kvaliteten vil stige. ”

4 GANGE Flere bidrag til landets økonomi

Minister Pakdemirli understregede, at der hvert år vil blive tjent yderligere 25 millioner TL hvert år med projektet, ”Med den anden produktplantning vil denne indkomst stige til 70 millioner TL. Således ydes der fire gange mere bidrag til landets økonomi. Derudover vil der blive ydet mere beskæftigelse, og energiforbruget vil falde på grund af kanalvanding. Produktionsomkostninger vil falde. Underjordisk vandforbrug vil falde ”.

Vi vil lave præmie- og støttebetaling pr. 230 LIRA-TONER I GRUNDER

Under henvisning til købspriserne for korn i sin tale sagde minister Pakdemirli: ”Som forklaret af vores præsident; Vi øger købsprisen for TMOs hårdt brødhvede fra 1.350 lira pr. Ton til 1.650 lira. Derudover betaler vi 230 pund pr. Ton præmie og støtte til vores landmænd i korn. "Præmien og supportbetalingen i pulser vil være 800 lira pr. Ton."

UDSTYR TIL MELK- OG MÆRLIGE PRODUKTER, EKSPORT TIL KINA, FJERNET

Pakdemirli sagde, at hindringerne for eksport af mælk og mejeriprodukter til vores land vil blive fjernet som et resultat af intensivt arbejde med handelsministeriet.

6% af den samlede støtte til levende dyr i de første 79 måneder vil blive betalt

Minister Pakdemirli erklærede, at fra slutningen af ​​maj blev der betalt 6,6 mia. TL af betalingen på 5,1 mia. TL til producenterne inden for rammerne af husdyrsubsidier.

”Forhåbentlig betaler vi 131 millioner TL opfedningsstøtte i juni. Fra årets første 6 måneder vil vi således have betalt 79 mia. TL-støttebetaling, hvilket er ca. 5,23% af de samlede husdyrsubsidier.

Et andet problem er Cotton Support Payment. Som det er kendt; Ansøgninger om støtte til bomuldsforskellebetalinger (præmie) blev afsluttet den 30. april 2020. Processen med at oprette supportkontrakter er stadig i gang, og jeg håber, at betalingerne vil blive indbetalt på vores landmænds konto så hurtigt som muligt. ”

Minister Pakdemirli udtrykte, at de vil starte høsten i Şanlıurfa, mens de åbner vandingsanlægget Ceylanpınar i dag, og sagde minister Pakdemirli: ”Så din høst er allerede frugtbar. En af jer, tusind, jeg håber du har masser af indtjening. ”Han afsluttede sine ord og åbnede projektet.Vær den første til at kommentere

Yorumlar