Tyrkiet Cyber ​​Security Cluster fortsætter med at uddanne online

Tyrkiet cybersikkerhedsuddannelse, der skal samles, er online genoptaget
Tyrkiet cybersikkerhedsuddannelse, der skal samles, er online genoptaget

Grundlagt i SSB-regi Cyber ​​Security Cluster Tyrkiet, Tyrkiets cyber-19 Covidien hastighed uden at afbryde den pædagogiske proces fortsætter med at uddanne de online eksperter.


Præsident for præsidentens forsvarsindustri. Dr. Ismail Demir, de sociale medier konti "Vores Cyber ​​Security Kümelenme, hæve Tyrkiets cyber sikkerhedseksperter. Uddannelserne, der afholdes i 25 universiteter, 12 provinser og 135 titler, tilbydes gratis online i de dage, hvor vi bliver hjemme. @siberkume tilbyder indenlandske løsninger til cybersikkerhedsbehov ”.

Cyber ​​Security sektor behov Cyber ​​Security til at træne eksperterne med det formål at Tyrkiets cyber på universiteter rundt siden 2018. Sikkerhed Training, Sommerlejr og Vinter Camp arrangørerne Tyrkiet ved Cyber ​​Security Cluster, hidtil 25 gennemførte 135 træningsprogrammer med en studerende befolkning på over 3500 universiteter Cyber ​​Security-træning blev leveret.

Da skolerne er lukket på grund af Covid 19-processen, og de planlagte træninger udsættes inden for omfanget af foranstaltningerne, forventer klyngen, der har startet sin uddannelse online uden at miste tid, alle interesserede i cybersikkerhed til online-uddannelsesprogrammer.

Præsident for præsidentens forsvarsindustri. Dr. Ismail Demir sociale medier konti på emnet "Vores Cyber ​​Security Kümelenme, hæve Tyrkiets cyber sikkerhedseksperter. Uddannelserne, der afholdes i 25 universiteter, 12 provinser og 135 titler, tilbydes gratis online i de dage, hvor vi bliver hjemme. @siberkume tilbyder indenlandske løsninger til cybersikkerhedsbehov ”.

Ikke kun studerende, Cyber ​​Tyrkiet til udbytte af uddannelsen vil blive givet i forskellige emner af medarbejdere i den offentlige og den private sektor Sikkerhed Cluster YouTube Træningen, der begyndte at blive givet på kanalen, sendes live til alle, der er interesseret i Cyber ​​Security. Dem, der ikke kan deltage i træningen, på den anden side i optegnelserne over de direkte udsendelser,Tube De kan få adgang via deres kanal.

Tyrkiet i Cyber ​​Security Cluster medlemmer med branchens eksperter navne med to uddannelsen ved at uddanne fra virksomheden hidtil en uge, Active Directory Uddannelse, Wireless Network Security Uddannelse, Cyber ​​Threat Jagt træning, Windows Forensic Uddannelse og Python blev tildelt Fr Hackere Education.

Ud over træningerne i Cyber ​​Security Online træningsprogrammet, som vil fortsætte med træninger som Basic Linux Assembly, Basic Linux BOF og Web Application Security i de kommende uger, vil der også være foredrag om emner som Aktuelle beskæftigelsesområder inden for cybersikkerhed, fremtidig indsigt og karriere køreplan inden for cybersikkerhed. .

Kontinuerligt opdateret træningskalender www.siberkume.org.t er Adgang er tilgængelig fra hjemmesiden. Træning offentliggøres den www.yotube.com Træning inden kanalen kan også nås.

Clustering forbereder sig også på at åbne applikationer til Cyber ​​Security Graduation Projects-konkurrence for at evaluere Graduation Projects inden for Cyber ​​Security i denne proces. I konkurrencen, hvor klyngen bliver annonceret på webstedet og konti på sociale medier, vil de afsluttende projekter inden for cybersikkerhed konkurrere med hinanden om at vinde priserne.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar