Udsigt over Golden Horn fra Pierre Loti Hill fortryller alle

Udsigt over Halic fra Pierre Hill er populært for alle
Udsigt over Halic fra Pierre Hill er populært for alle

Når du når disse rygger, som er det bedste område, hvor du kan se det berømte panorama over Gyldne Horn; Kaffe, opkaldt efter den berømte franske forfatter Pierre Loti, nås. Det rigtige navn på Pierre Loti, der bor i Istanbul i lang tid og er en ægte Istanbul-elsker, er “Julien Viaud”. Historisk kaffe er det ideelle sted, hvor den unikke udsigt kan ses. Det er også muligt at gå op ad bakken med svævebane.

om pier Loti Hill
om pier Loti Hill

Det siges, at Pierre Loti, der så det som det andet hjemland, kom til denne kaffe, kendt som “Rabia Women's Coffee” og skrev sin roman “Aziyade” mod Det Gyldne Horn. Regionen, hvor det originale “tyrkiske kvarter” blev restaureret og holdes i live i dag, består af steder, der tjener som turistfaciliteter. Regionen omtales som Evliya Çelebis rejsebog som "Idris Mansion Promenade".

Pierre Loti, som er en hyppig destination for alle udlændinge og rejsende, der kom til Istanbul i det 19. århundrede, har mange historiske bygninger omkring sig. En af dem er den træ Kaşgari Tekkesi med to inskriptioner dateret i 1813. Igen ved indgangen til anlægget er bygningen med en hvid rund gravsten skrevet på persisk Çolak Hasan Tekkesi. Den historiske bygning i linjen Tekke er en School of Medicine. Graven til en Mevlevi ved navn "İskender Dede", der døde i 1589, ligger lige foran Mekteb og inde i facilitetsområdet, der blev bygget af İdris-i Bitlisi, der også var en osmannisk historisk forfatter. En af de tre brønde foran İskender Dede er den velkendte Dilek (eller intention) Nå. I Evliya Çelebi Seyahatnavn angående denne brønd; Han skriver, at "dem, der ser på brønden, ser deres ønsker i deres brønde". På den øverste del af graven er Saray “Atçıbaşı (Mirahur-Tuğ general) Ali Ağa og hans familie grave. Derudover fastholder ”Sarnıç”, som menes at være bygget i den byzantinske periode og brugt i den osmanniske periode, sin tilstedeværelse i centrum af anlægget.

om pier Loti Hill

Hvordan kommer man til Pierre Loti Hill?

Hvis du skal med dit køretøj; Der er en bagvej til Pierre Loti. På denne måde kan du gå op ad bakken og forlade din bil der og forlade parkeringspladsen ...

De, der kommer uden køretøjer fra Anatolian Side, kan nemt komme til Üsküdar - Eyüp færger. Du kan gå op ad bakken ved at tage taubanen fra færgehavnen.

Hvis du kommer med bus, skal du gå af ved stoppestedet Eyüp Sultan for at komme til Pierre Loti og tage svævebanen derfra.

Du kan køre med svævebane til Pierre Loti Hill med akbil ...

Pierre Loti-billetpriser

For at komme til Pierre Loti Hill med svævebane, tager du svævebanen, der tilhører Istanbul Metropolitan Municipality. For dette kan du gå forbi ved at læse dit 'Istanbul-kort' som en normal udgave. For hver udgave betaler regelmæssige kortholdere 2,60. Mens lærere betaler 1,85, er studerendes billetpriser 1,25.Vær den første til at kommentere

Yorumlar