Bud på overgangsveje til adgang til Akçaray-stop

Der blev tilbudt tilbud på de øvre porte, der giver adgang til akcaray-stopene
Der blev tilbudt tilbud på de øvre porte, der giver adgang til akcaray-stopene

Kocaeli Metropolitan Municipality, som letter transporten ved at give Akçaray-sporvognslinjen til borgernes service, startede arbejdet for, at fodgængerovergangen blev bygget ved siden af ​​Sekapark-sporvognsstoppestedet. Denne gang afgav Metropolitan Municipality et bud på opførelse af en fodgængerovergang ved siden af ​​sporvognsstopperne på Congress Center og Education Campus i Sekapark. I alt 3 fodgængeroverganger bygges med Sekapark sporvognsstopoverflade, hvis arbejde er startet.

To øverste krydsning vil blive udført


En af de overfarter, der skal bygges lige ved siden af ​​Kongrescenteret og sporvognsstoppestedet for uddannelsescampus, er 63.40 meter lang, 3.35 meter bred og den anden 43.85 meter lang og 3.35 meter bred. Webstedet vil blive leveret inden for 10 dage efter, at den relevante specifikationskontrakt er underskrevet. Begge fodgængeroverganger planlægges afsluttet i 180 kalenderdage.

13 COMPANY TILBUDET

Udbuddet om to fodgængeroverganger blev afholdt i Metropolitan Kommunes hovedtjenestehus tirsdag den 12. maj kl. 14.30:13. I det bud, hvor 4 virksomheder deltog, kom det laveste bud fra Meter Energy Construction med 960 millioner TL 7, mens det højeste bud kom fra Oğuzata İnşaat med TL 389 millioner XNUMX tusind.

COMPANY TILBUD
Meter Energy Contracting Construction 4 millioner 960 tusind TL
Helka Construction Company 5 millioner 71 tusind TL
Mehmet Aydin, Ali Cengiz 5 millioner 395 tusind TL
Hulusi Özay 5 millioner 914 tusind TL
Emay Arkitektur 5 millioner 929 tusind TL
Sya Infrastructure Construction 6 millioner 207 tusind TL
Abdurrahim Aydın Yurtçu 6 millioner 282 tusind TL
Atlasbk Construction 6 millioner 460 tusind TL
İlkgün Construction 6 millioner 513 tusind TL
Fettah Kızılyıldız, Yılmaz Aynas Construction 6 millioner 565 tusind TL
Dilşad Mining Map Construction, Ahmet Aydın 6 millioner 570 tusind TL
Gürtur Construction, Cihan Üregen 6 millioner 889 tusind TL
Oğuzata Construction 7 millioner 389 tusind TL


Vær den første til at kommentere

Yorumlar