Transformatorens forskydningsbud på Akçaray sporvægslinje afsluttet

Transformatorens forskydningsbud i akcaray-tramslinjen er afsluttet.
Transformatorens forskydningsbud i akcaray-tramslinjen er afsluttet.

Det var blevet tilbudt for et stykke tid siden. Udbuddet på trikslinjen Izmit Akçaray er endelig afsluttet

FORHOLDET ER KOM


I den del af Akçaray-tramslinjen, der passerer gennem İzmit Doğu Kışla, blev der truffet en beslutning fra forsamlingen om forskydning af transformatornummer 307, som ligger nøjagtigt på det punkt, hvor en skarp tilbagevenden til Mehmet Ali Pasha-moskeen, og forberedelserne i forbindelse hermed blev startet.

GULF COMPANY

Det bud, der blev afholdt sidste måned om emnet, blev også afsluttet. Budet, hvor 15 virksomheder købte dokumenter, hvoraf 8 blev tilbudt, forblev hos AtlasBK İnşaat Taahhüt Gıda Akaryakıt Plastik İmalat Ticaret ve Sanayi Limited selskab, som er et af selskaberne i Körfez-distriktet i vores provins.

FEM MÅNEDER

Mens Atlas BK vandt budet med et bud på 489 132 TL, underskrev Metropolitan Municipality også kontrakten med det pågældende firma. Undersøgelsen, som skulle være afsluttet inden for 150 dage, forventes at starte, efter at webstedet er leveret til virksomheden i de kommende dage.

var stabilisator

Metropolitan Municipality havde revet bygningen, hvor det gamle Ankara Market og Turkcell-forhandleren lå ved siden af ​​den med den begrundelse, at den komprimerer trafikken på sporvognslinjen, og det blev besluttet at fortrænge (flytte) transformatoren på svingen, der konfronterer sporvognen. (Enkocael a)Vær den første til at kommentere

Yorumlar