Akçaray sporvogne dækkede 85 tusinde kilometer om måneden

akcaray kørte tusind kilometer på en måned
akcaray kørte tusind kilometer på en måned

Kocaeli Metropolitan Municipality Akçaray-sporvogn har kørt 85 tusinde kilometer i løbet af den sidste måned, hvilket giver en hurtig, behagelig og ren transporttjeneste til borgerne. Akçaray sporvogne, der er blevet symbolet på byen, leverer fortsat transporttjenester til borgerne under den svære pandemikangang.

266 SEFER I DAGEN


Akçaray-tram, der tilhører Metropolitan Municipality, leverer fortsat transporttjeneste. Akçaray, der foretager 18 ture på 1 dag med i alt 266 sporvogne, leverer service af høj kvalitet til borgere. Akçaray, som er blevet foretrukket med kærlighed siden åbningen, formidler også borgerne til det sted, de vil hen i de svære pandemidage. Borgere, der rejser mellem busstationen og busstationen, siger, at de er meget tilfredse med Akçaray ved enhver lejlighed.

KONKLENDE KVELD

Ved at hæve kvaliteten af ​​transporttjenesten til det højeste niveau desinficeres Akçaray med stor omhu hver aften. I slutningen af ​​dagen skinner alle sporvogne, der ankommer til parkeringspladsen til sporvogne i Generaldirektoratet for Transportpark, af rengøringsholdet. Hver eneste dag er der uklare punkter tilbage, fra de punkter, hvor borgerne er mest kontaktet, inklusive førerhytter, til drejebanerne på stationerne. For at sikre, at borgerne kan rejse på det øverste niveau af hygiejneniveau, giver stationens vedligeholdelse og rengøringsenheder i bilen kontinuerlig og planlagt uafbrudt rengøring i de ekstra dage.

REN LUFT MED UV-FILTER

Med UV FILTER-teknologien installeret på Akçaray sporvogne giver transportPark passagererne til at rejse med en ren luft ved at bringe luftkvaliteten til det højeste niveau. Med ultraviolette stråler tilvejebringes det højeste niveau af ren luftcirkulation inden i trikken. UV-filterteknologi, der blev brugt for første gang i Akçaray, giver passagererne ulaşımpark af hygiejne i Tyrkiet. Takket være UV-FILTER fjernes desuden vira, der kan forekomme i luften inde i sporvogne under pandemien, med 99 procent.Vær den første til at kommentere

Yorumlar