Wealth Fund-drift for indenlandske biler

aktivfonddrift til indenlandske biler
aktivfonddrift til indenlandske biler

Projektet "indenrigsbil", der blev bragt på dagsordenen med en stor annonce udført af præsident Erdoğan, er igen på dagsordenen efter stagnationen i epidemiens dage. Det anføres, at denne gang overføres projektet til Wealth Fund, som siges at være bygget, og en overførsel af milliarder af lira til cheferne kan sættes i gang.

Land kan søges efter ressourcer ved at vise realkreditlån!


Hasan Toktaş, medlem af İYİPs generelle bestyrelse, hævdede, at de 4200 dekarer tyrkiske statskasser, der blev tildelt TAF, blev overført til Wealth Fund.

Da han erklærede, at en sådan påstand er nået til dem, men der er ingen klare oplysninger om det officielle skridt i denne retning, sagde CHP Bursa-parlamentariker Erkan Aydın: ”Vi taler om et stort land her. En million kvadratmeter af et land på 4 millioner kvadratmeter ville blive afsat til fabrikken. Med denne påstand kommer kun én ting til at tænke på, at det pågældende land overføres til velstandskassen, og dette sted vises som et pantelån, og virksomhederne vil forsøge at yde lån fra udlandet. ”

Tayyip Erdogan den 27. december 2020 dagen, Tyrkiets Cars Initiative brugergruppe til (TOGG), den virkelige i TSK's 4 millioner kvadratmeter i Gemlik 1 million kvadratmeter meddelte, at det vil blive afsat til at blive gjort fabrik "Love Kadir i påmindelsen," TSK land Wealth Funds Hvis den nyhed, den er overført til, er korrekt, vil den indenlandske bilproduktion blive gennemført i partnerskab med Wealth Fund. ”

"Venture Group, Tyrkiets mest værdifulde i mindst 1 million kvadratmeter jord og opgiver så mange penge, som vi ikke kan forudsige, hvad der vil ske i dag. Det er underforstået, at det vil blive delt," sagde Kadir-had, evalueringen fortsatte som følger:

Metoden til statens partnerskab med private virksomheder betyder, at virksomheder overdrager gratis ressourcer af offentligheden. Virksomheder bliver betalt og bliver partnere, der ikke overstiger 50% af deres kapital. Da deres kapital er under 50%, har regeringen ikke noget at sige i deres administration.

'De kan kun finde så mange penge fra Wealth Fund'
Tayyip Erdoğan sagde, at joint venture-gruppen, der blev oprettet for den indenlandske bil, vil investere 22 milliarder lira. De kan kun finde så mange penge fra Wealth Fund. De overfører milliarder af lira til cheferne, da vi bygger en husbil.

Et af formålene med at oprette Wealth Fund er at sprede sådan praksis.

Hvilke incitamenter blev der tidligere givet til cheferne til projektet?
Følgende punkter blev inkluderet i incitamentspakken, som præsident Erdoğan tidligere har annonceret for projektet, der skal udføres af Anadolu Group, BMC, Root Group, Turkcell, Zorlu Holding og TOBB:

  • Toldfritagelse
  • Momsfritagelse
  • Momsrefusion,
  • Skattefradrag (skattefradrag på 100%, investeringsbidrag på 100%, sats for investeringsbidrag, der kan bruges i investeringsperioden er 100%),
  • Forsikringspræmie arbejdsgivers andelsstøtte (10 år)
  • Indkomstskat med tilbageholdelsesstøtte (10 år)
  • Kvalificeret personalesupport (maks. 360.000.000 TL)
  • Rente- og / eller udbyttestøtte (maks. 13 år fra datoen for brug af hvert lån, forudsat at det ikke overstiger 80% af det faste investeringsbeløb og 10% af den udbetalte rente og / eller udbytte),
  • Allokering af investeringssted,
  • Køb garanti.


Vær den første til at kommentere

Yorumlar