Hvem er Ali Durmaz?

Hvem er Ali Durmaz
Hvem er Ali Durmaz

Den bulgarske by Kardzhali by Rusalsko Light i landsbyen Ali Durmaz blev født i 1935, den kommer til Tyrkiet i 1950 og forlader alt i Bulgarien, og de begynder at bo i Bursa Mudanya. Durmaz arbejder med vilje til aldrig at gå på kompromis med forretningsdisciplinen i hele sit liv, begyndende i det første år af forretningslivet i Tyrkiet, Ali fik ham kaldenavnet tyskerne.


I 1956 blev Durmaz's butik i Archers Bazaar ødelagt i en brand. Durmaz, der formåede at dække noget af sit tab, fordi han forsikrede sin butik for 6 måneder siden, holder en ny butik uden pause og fortsætter sit arbejde her.

Durmaz, der producerede tekstilmaskiner, da den først etablerede sin forretning, fortsætter disse maskiner i 37 år. På grund af kuppet i 1960 og den efterfølgende økonomiske stagnation låste mange håndværkere deres døre, mens 'stobacilar', der kom til Durmaz 'besøg, beordrede fire hårklippere og trådte ind i produktionen af ​​hårforarbejdningsmaskiner. Disse saks bliver 'elever' af Ali Durmaz efter år.

Ali Durmaz valgte at arbejde hårdt. Hans liv blev etableret for at arbejde og tjene sit land. Han arbejder så hårdt og rødder de dovne mennesker meget. Selv det at have det sjovt for ham ville være mellem arbejde. Durmaz sagde: ”Jeg har aldrig haft ferie, jeg forstår ikke engang, hvorfor min søndag er en ferie. Jeg kommer også til fabrikken på søndage. 7 dage om ugen for mig, 7 dage om ugen ”. Maskinerne produceret i Bursa og Tyrkiet med navnet introduceret i verden. Han beskæftiger et stort antal mennesker i sine fabrikker, hjalp indvandrere fra Bulgarien ved at rekruttere dem på deres hårde dage. Durmazlar Machinery Inc. virksomhedens grundlægger Ali Durmaz var kandidat fra Industrial Vocational High School og talte tysk.

Ali Durmaz, der døde den 07.11.2004, fungerede som medlem af Bursa Chamber of Commerce and Industry, Busiad-medlemskaber, Uludağ University University of Engineering and Architecture Technology Foundation, Textile Engineering High Advisory Board Member samt forskellige velgørenhedsorganisationer og foreninger.

Det vigtigste princip for Ali Durmaz i hans liv er forståelsen af ​​det arbejde, han vedtager og ønsker at sprede, og hans råd til den næste generation:

“Gør den bedste og den bedste kvalitet, du gør.”Vær den første til at kommentere

Yorumlar