ALO 170 Mest stjålet til İŞKUR

prøvede også for det mest iskur
prøvede også for det mest iskur

Familie, arbejde og social Services minister Zehra Zumrut Selcuk, første coronavirus sager fra 11. marts datoen for den, der ses i Tyrkiet fra april til slutningen af ​​processen ALO 170, har en stigning på 160 procent af indkommende opkald meddelt, at det har nået 4.8 millioner.


Zehra Zümrüt Selçuk sagde, at PR-enheden i ministeriet arbejder intenst, og at der gøres en indsats for at nå tjenesten.

Efter 11. marts ankom 4 millioner 830 tusinder opkald

før fremkomsten af ​​de første tilfælde i Tyrkiet coronavirus fra januar 11 29 februar kommunikationscenter af Ministeriet for ALO 170 1.857.302 oplysninger om, at opkaldet kom, at ministeren Selcuk, er dette tal steget til 11 millioner efter 4.8. marts måned.

ALO 170 Mest stjålet til İŞKUR

I betragtning af opkaldene til ALO 170 var institutionen İŞKUR den største efterspørgsel. Fra 11. marts til slutningen af ​​april steg antallet af opkald til İŞKUR med 417 procent til 1 million 623 tusind. Igen, fra 11. marts til slutningen af ​​april, blev der foretaget 1 million 311 423 opkald til Social Security Institution.

Cirka 372 opkald til korttidsarbejde

Minister Selçuk understregede, at den største stigning blev oplevet under titlen Korttidsarbejdsgodtgørelse. et nået. Gennem vores ALO 2-callcenter informeres virksomheder om processen med at drage fordel af den korte arbejdsgodtgørelse, og ansøgningerne er foretaget korrekt. ” lavede forklaringen.

ALO 170 kaldes dag og nat, leveret 7-24 tjenester

Der blev gjort en intens indsats for at afslutte borgernes proces på kort tid. Kontaktcenter ALO 170, der kaldes dag og nat, tilbyder 7-24 tjenester. Der lægges særlig vægt på indgående opkald på grund af coronavirus. Mens den gennemsnitlige interviewtid var 248 sekunder med hver borger, var den samlede interviewtid 12 millioner 743 tusinde 560 minutter.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar