4 buslinjer til service i 17-dages begrænsning i Antalya

Buslinjen fungerer dagligt i Antalya
Buslinjen fungerer dagligt i Antalya

Inden for rammerne af kampen mod coronavirus-udbruddet, efter at udgangsforbudet blev erklæret den 23.-24. Til 25. Maj, under Ramadan, afsluttede Metropolitan Municipality de nødvendige foranstaltninger og forberedelser. Metropolitan-borgmesteren Muhittin Böcek erklærede, at den velsignede Ramadan-fest skal fejres derhjemme på grund af pandemien, og at de har truffet de nødvendige forholdsregler og forholdsregler for, at antarianerne kan have en sund, behagelig og fredelig ferie. Med angivelse af, at de relevante enheder i kommunen vil være på vagt under festen, sagde borgmester Böcek: ”Vi vil være på vagt for at forhindre, at vores sygeplejersker oplever problemer i løbet af den 26-dages begrænsningsperiode. Fejr din ferie med fred derhjemme. Selvom vi ikke kan kramme, er vores hjerter et. God ferie, ”sagde han.

ALO ASAT 185


I denne proces vil direktoratet for almindelige vand- og spildevandsadministration (ASAT) i Antalya også have et team på vagt i lyset af enhver negativitet, der måtte opstå i vand- og kloakeringstjenester. ASAT-embedsmænd oplyste, at borgerne i tilfælde af vandsvigt kan ringe til ALO ASAT 185 24 timer i døgnet.

PÅ FØRSTE TID

Metropolitan Municipality Fire Department Department vil også være på vagt i løbet af ferien. Brandmænd fortsætter med at arbejde 42 timer i døgnet med 560 forskellige grupper og 24 personale i Antalya. Brandmænd og motoriserede teams i distrikterne, især Central Group, vil være klar 24 timer i døgnet til en mulig brand. Borgerne kan telefonisk rapportere brandopkaldet til 112 Emergency Call Center.

CEMETERY VIL IKKE BESØGE

Der vil ikke blive besøgt noget før aften Eid al-Fitr på kirkegårderne, som er blandt de mest besøgte steder for hver ferie. Kirkegårde er kun åbne for martyrfamilier. Familier af martyrer vil kunne besøge martyrer inden for rammerne af pandemiske foranstaltninger.

FOR MEDARBEJDERNE VIL DER være I 17 TIDER

Antalya Metropolitan Municipality har planlagt at tilbyde offentlig transport til sundhedspersonale, offentlige og andre ansatte, der er forpligtet til at arbejde inden for rammerne af det 22-dages udgangsforbud, der starter om natten den 4. maj. I løbet af det 4-dages udgangsforbud vil der være 17 linjer på én gang. Antray og nostalgi sporvogn vil ikke tjene i denne proces.

DET STARTER 06.00:XNUMX

VF01, AC03, AF04, KC06, LC07, KL08, LF09, LF10, UC11, VL13A, DC15, TC16, CV17, MD25, KC35, MF40, VF66, pladenummerede hoved- og bagagerumslinjer har en portforløb den 23.-26. Maj. fortsættes. Flyvningerne, der starter kl. 06.00 om morgenen, afholdes ofte om morgenen og aftenen. Antalyalar relateret til ture vil kunne følge, hvor de offentlige transportkøretøjer er fra Antalyakart Mobile Application. Derudover kan information fås fra transport callcenter på 06.00 21.00 0242 606 mellem 07-07. Sundhedspersonale vil drage fordel af transport gratis ved at vise deres personalkort.

TEAMER TIL MILJØSUNDHED

Antalya Metropolitan Kommune miljøsundhedsteams er på vagt 7/24 i centrum og alle distrikter i løbet af ferien. 2 300 personale, 118 vektorkampkøretøjer og 66 rengøringsbiler tjener til at gøre Antalyas folk til en behagelig ferie.Vær den første til at kommentere

Yorumlar