Asflat-mobilisering fortsætter i Ankara

asfaltmobilisering fortsætter i Ankara
asfaltmobilisering fortsætter i Ankara

Ankara Metropolitan Municipality fortsætter døgnet rundt med asfaltarbejde i udgangsforbudet som del af bekæmpelsen af ​​coronavirus-udbruddet. Institut for Videnskabsspørgsmål, der udførte 7 tons asfaltudhældning mellem 24. og 16. maj, samlede kun 19 ton asfalt til hovedveje kun på de dage, hvor portforbudet blev anvendt. Holdene afsluttede til sidst asfaltbelægningsprocessen foran AŞTİ.


Med åbningen af ​​asfaltperioden har Ankara Metropolitan Municipality fremskyndet asfaltbelægningen og renoveringsarbejdet i mange dele af hovedstaden.

Inden for rammerne af bekæmpelsen af ​​coronavirus-epidemien var teamet for videnskabsanliggender, som øgede arbejdet med udgangsforbudet, der blev annonceret i weekenderne; Han udførte asfaltarbejde i mange punkter i byen fra Altındağ til Çankaya, fra Etimesgut til Yenimahalle.

77 TUSENT 18 TON ASFALT I LOVEN PÅ GATEN FRA APRIL TIL DAG

På de dage, hvor udgangsforbudet blev erklæret, afsluttede værkerne fra Institut for Videnskabsanliggender, som fortsatte med at arbejde på mere end et punkt på grund af de tomme gader, de 16 ton asfaltbelægning på 19 adresser og 6 ton asfaltlapning på 16 adresser.

7/24 hold; Mens den bragte 4 tusind 69 ton asfalt til hovedveje på 23 point på 392 dage, har den i alt lavet 77 tusind 18 ton asfaltbelægning siden april, hvor kun portforbudet var blevet anvendt.

AŞTIS ASFALTOPLØSNING ER SLUTTET

Efter asfaltlapning og æglægningsprocesser fik 20 distrikter fra Akyurt til Yenimahalle, Bala til Mamak, Etimesgut til Elmadağ et nyt look med fornyede veje.

Metropolitan Municipality, som har inkluderet AŞTİ, hvor meget få intercity-busser stopper forbi, som en del af foranstaltningerne mod coronavirus-epidemien, har også afsluttet asfaltfornyelsesarbejde, som ikke er blevet udført i lang tid på grund af ankomst og udgang af hundreder af busser dagligt. Vejene foran AŞTİ blev fornyet med tusind 46 ton asfalt.

Metropolitan Municipality har også fremskyndet asfaltbelægningsarbejderne i de industrielle områder i Başkent. Videnskabsafdelingens team lagde 7 tusind 870 ton asfalt på Abdülhalik Renda Street i OSTİM District og 4 tusind 660 ton asfalt på Abdülkadir Geylani Street.Vær den første til at kommentere

Yorumlar