Ataköy İkitelli Metro vil blive taget i brug i 2021

atakoy ikitelli metro vil blive taget i brug
atakoy ikitelli metro vil blive taget i brug

Ekrem İmamoğlu, borgmesteren for Istanbul Metropolitan Municipality (İBB), deltog i jernbanekogningskirchen, der blev arrangeret for Ataköy-İkitelli Metro, som vil blive integreret med Marmaray, en 4-forskellige metrolinje, der opererer i byen. Når man talte i tunnelen efter begivenheden, der blev afholdt ved İkitelli Sanayi metrostation, erklærede İmamoğlu, at linjen vil begynde at tjene med delvise sektioner i 2021, ”I første kvartal af 2022 håber jeg, at denne linje vil blive taget i brug af Istanbul-befolkningen som en vigtig linje med Marmaray. Vi har vundet. ”


Ekrem İmamoğlu, borgmester i Istanbul Metropolitan Municipality (İBB), deltog i jernbanesvejsceremonien til Ataköy-İkitelli Metro, som vil blive integreret med 5 forskellige metrolinjer, der opererer i byen. İmamoğlu deltog i ceremonien, der blev afholdt ved İkitelli Sanayi metrostation på Başakşehir-Olimpiyat-Kirazlı metrolinje og İBB præsidentkonsulent og SözcüSü Murat Ongun, Metro Inc. General Manager Özgür Soy og İBB-afdelingsleder Pelin Alpkökin blev ledsaget. I tunnelen, der skal svejses, modtog Imamoglu information om arbejderne fra Alpkökin og embedsmandsfirmaets embedsmænd. İmamoğlu, der udførte skinnesvejsning ved at bære særlige handsker og briller, foretog sine evalueringer af linjen i tunnelen. Imamoglu sagde:

“VI ELSKER DENNE DYBDE”

”Vi elsker denne dybde. For nu betyder det, at jobbet er forbi. Vi er også glade. Det betyder, at vejen er halvvejs, endda ved at afslutte. Vores Ataköy-İkitelli linje, hvor vi er ved jernbanesvejseceremonien i dag, er en værdifuld linje for os. Især med Ikitelli stop, som vi forbinder nu, forbinder vi de to linjer, og forhåbentlig vil vi sætte det i brug næste år med de 3 stationer her. Vi er interesseret i dette aspekt. Vi er i en intensiv undersøgelse. Det vil føre 36 tusind passagerer i en retning. I dette travle område er især vores arbejdende arbejdere meget. Derfor vil dette være en effektiv linje. Der var grundvanskeligheder; Men her styrede både mine kolleger og vores entreprenørselskab en meget streng proces, og vi overvinde problemerne i forbindelse med denne grund. Tunnelboremaskine (TBM) udfører sine sidste opgaver på denne linje; Han vil være færdig inden juni. Derefter vil vi fokusere på elektromekaniske værker. I alle disse aspekter aktiverer vi processen med finansieringsbetingelserne for vores entreprenørselskab, hvor vi handler meget effektivt og går på vejen og med tro fra mine rejsekammerater i denne proces. Delvis idriftsættelse vil også give en anden motivation her. I det første kvartal af 2022 håber jeg, at vi ved at sætte hele denne linje i drift har bragt en vigtig linje, der også er forbundet med Marmaray, til befolkningen i Istanbul som ïBB. ”

Der vil være 5 stationer, der passerer fra 11 distrikter

Når Ataköy-Basın Ekspress-İkitelli metrolinje er afsluttet, med den olympiske-Ikitelli industrielle del af Başakşehir-Olimpiyat-Kirazlı metrolinje ved İkitelli Industrial Station; Ved Mehmet Akif Station Kabataş-Mahmutbey-Esenyurt Metro Line; Yenikapı-Kirazlı- ved Mimar Sinan StationHalkalı Det vil blive integreret med metrolinjen og Marmaray-linjen på Ataköy Station. På den 13,5 kilometer lange linje; Der vil være 11 stationer inden for grænserne til distrikterne Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Küçükçekmece og Başakşehir. Linjens rejsetid, der vil føre 36 tusinde passagerer i en retning i timen, vil være 23 minutter fra den første station til den sidste station.

Dette diasshow kræver JavaScript.Vær den første til at kommentere

Yorumlar