Karsans autonome bus vil tjene i Rumænien!

autonom bus af bilen vil tjene i Rumænien
autonom bus af bilen vil tjene i Rumænien

Karsan producerer en elektrisk offentlig transport i Tyrkiet og eksporteres til verden, han begyndte at arbejde for at få autonome køreegenskaber Electric meddelte, at det autonome angreb, modtog den første ordre. BSCI, et af de førende teknologiselskaber i Rumænien, beordrede, at en autonom Atak Electric skulle bruges i Industriparken i Ploeşti. Otonom Atak Electric, der leverer pilotservice i et defineret område, vil blive leveret til BSCI ved udgangen af ​​året. Karsan, der har opnået mange vigtige førstere inden for teknologiområdet, vil realisere det første autonome projektsalg i Europa i sin 8 meter-klasse med den levering, det vil foretage til Rumænien.


I mere end 50 år i bilindustrien i den tyrkiske Karsan ligger en enkelt placering uafhængig bilmærke, der også er et tyrkisk selskab, som ADASTEC CORP. Inden for rammerne af sit samarbejde med Atak Electric modtog det sin første ordre på kort tid i Atak Electric-modellen, hvor den begyndte at arbejde på niveau 4-autonom kørsel. BSCI, et af de førende teknologiselskaber i Rumænien, beordrede en autonom Atak Electric til at blive brugt i Industrial Park i Ploeşti, landet. Inden for projektets omfang vil Otonom Atak Electric, der leverer pilotservice i et afgrænset område inden for Industrial Park, blive leveret til BSCI indtil udgangen af ​​året.

“Den første ordre fra Otonom Atak Electric til Europa”

På trods af den nye type coronavirus (Covid-19) -epidemi, der påvirkede verden, sagde Karsan CEO Okan Baş: ”Hos Autonom Atak Electric, hvor vi sigter mod at bringe niveau 4-autonome køreegenskaber, Vi tog vores ordre fra BSCI, en af ​​de vigtigste teknologiselskaber i Rumænien. Denne rækkefølge styrker vores tro på projektet. Autonome Atak Electric, hvis prototype afsluttes i august, vil være den første elektriske bus med autonome køreegenskaber tilpasset reelle vejforhold. Desuden vil vi med denne ordre, som vi planlægger at levere ved udgangen af ​​året, sælge det første autonome projekt i Europa i 8 meter klassen. Mens jeg fortsætter vores arbejde uden at bremse med vores banebrydende tilgang til bæredygtige transportløsninger, håber jeg, at vi overlever den epidemi, der påvirker verden så hurtigt som muligt og genvinder sunde dage. ” sagde.

Niveau 4 Autonomt vil blive integreret

I det projekt, der skal realiseres af Karsans F & U-team, vil Atak Electric være udstyret med niveau 4-autonome kørefunktioner. Under projektet er det tyrkiske selskab ADASTEC CORP, der udfører undersøgelser af autonome køretøjer. I samarbejde med Karsan planlægger det at færdiggøre det første autonome Atak Electric-køretøj på prototypeniveau i august. ADASTEC CORP. Test-, simulerings- og valideringsundersøgelser af Atak Electric, som vil blive forsynet med autonome kørefunktioner ved at integrere niveau 4-autonom software udviklet af Atak Electric i den elektrisk-elektroniske arkitektur og elektrisk køretøjssoftware, vil fortsætte indtil udgangen af ​​året.Vær den første til at kommentere

Yorumlar