Minister Varank: 'Alle bilfabrikker fungerer'

minister, der arbejder i alle varank bilfabrikker
minister, der arbejder i alle varank bilfabrikker

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank erklærede, at opsvinget i den virkelige sektor er begyndt, og positive signaler er kommet og sagde: ”Vær sikker på, at vi vil gøre vores industri mere modstandsdygtig over for alle former for stød og holde dem i live i alle tilfælde.” brugte udtrykket.


Minister Varank deltog i DEİK Talks-programmet arrangeret af Board of Foreign Economic Relations (DEİK) via videokonference.

AUTOMOTIVE fabrikker fungerer

Udtrykt at elektricitetsforbruget i OIZ er begyndt at stige siden begyndelsen af ​​maj, sagde Varank: ”Alle bilfabrikker fungerer. Der er også genopretning i tekstiler. Fødevare-, kemiske, farmaceutiske og emballeringsindustrier har styrket deres styrke med epidemien. Vi mødes regelmæssigt med branchens repræsentanter og OIZ-administrationer. Som ministerium fokuserer vi på trinene til at realisere dette potentiale. Vi vil gøre vores branche mere modstandsdygtig over for alle former for chok og holde den i live i alle tilfælde. ” sagde.

COVID-19 SCANNING PÅ OIZS

Bemærk, at den anden kritiske politik for normaliseringsprocessen er Covid-19-testene, de indledte i OIZ'er, sagde Varank: ”Vi begynder snart at scanne test i Istanbul, Bursa, Tekirdağ, Manisa og Gaziantep. Vi ønsker at sætte dette system i drift i alle OIZ'er inden udgangen af ​​maj. ” han snakkede.

Øjeblikkelig sporing

Ved at forklare, at de følger de førende indikatorer for vækst regelmæssigt, sagde Varank: ”Vi overvåger dataene for den industrielle produktion, kapacitetsudnyttelsesgraden, produktionsordrer og elforbruget i branchen næsten øjeblikkeligt. Vores hovedprioritet er at sikre en permanent genopretning på produktionsfronten. ” sagde.

MASKINOPKALDING RESULTAT

Varank sagde: ”Vi designede en ende-til-ende-understøttelsesmekanisme ved at røre ved det teknologiorienterede indflytningsprogram for industrien. Vi understøtter køber og sælger på samme tid. Vi afslutter det opkald, vi åbnede i maskinindustrien snart. I de kommende måneder vil vores program blive aktiveret for andre prioriterede sektorer. Vi forventer, at du anvender vores opkald med dine lokale eller udenlandske partnere. ” han snakkede.

AKTIV ØKONOMEDIPLOMASI

Varank, der bemærker, at Tyrkiet vil være en af ​​verdens førende nye æra med regionale forsyningscentre, vil forme køreplanens interessenter med en aktiv økonomi og sagde, at de ville forfølge diplomati.

Vi stoppede ikke hjulene

DEIK-præsident Nail Olpak, der talte på konferencen, sagde: ”Vi har ikke stoppet økonomiens hjul med støtte fra vores stat, vores forretningsverden, vores økonomiske verden, vores ansatte. Vi ved, at vinderne af den nye periode er dem, der kan styre processen ved at stole på deres forretningspartnere uden at bryde forsynings- og forsyningskæden. ” sagde.Vær den første til at kommentere

Yorumlar