Başakşehir Çam og Sakura City Hospital åbnede

basaksehir cam og sakura city hospital åbnede
basaksehir cam og sakura city hospital åbnede

Præsident Erdoğan foretog undersøgelser på Başakşehir Çam og Sakura City Hospital før ceremonien. Modtagelse af oplysninger fra myndighederne, Erdogan, sundhedsminister Dr. Fahrettin Koca blev ledsaget af andre interesserede parter.


I sin tale på åbningsceremonien, sagde Erdoğan, at hospitalet, der blev taget i brug med den japanske premierminister Shinzo Abe, ville være gavnligt for landet, nationen og det smukke Istanbul, sagde: ”I dag tilføjer vi en ny ring til det dybt rodfæstede og multidimensionelle tyrkisk-japanske venskab. Vi har bestemt navnet på vores hospital som Başakşehir Çam og Sakura City Hospital i samarbejde med de to lande. Vi har bragt et andet arbejde, der vil være et af de stolte monumenter i Istanbul til vores land med dets teknologiske infrastruktur, udhus, placering, faciliteter og andre funktioner. ”

Erdogan sagde, at miljøet og det energivenlige hospital er et af de bedste eksempler på offentlig-privat partnerskab, og sagde, at dette arbejde vil spille en kritisk rolle i bekæmpelsen af ​​Kovid-456-udbruddet, især med sine 2 682 senge, hvoraf 725 er intensivavdelinger, 90 polykliniske værelser og 19 operationsstuder. fortalt.

“Istanbul er blevet et internationalt sundhedscenter”

Præsident Recep Tayyip Erdoğan erklærede, at når hospitalets fulde kapacitet, der vil tjene i alt 107 filialer, er nået, er det planlagt at tage 35 tusind poliklinikker dagligt og udføre 500 fremhævede operationer.

”Vores hospital, der har 8 helikopterspor samt en parkeringsplads til 134 tusind 3 køretøjer, vil tjene vores udenlandske gæster med dens nærhed til Istanbul lufthavn såvel som vores nation. Med andre ord er Istanbul også blevet et internationalt sundhedscenter. ”

”Vi sendte medicinsk udstyr og masker til 82 lande”

I processen med pandemien, ud over at Tyrkiet til at imødekomme deres egne behov, ville mangel på medicinsk forsyning med at leve broderlige og venlige lande fortsætte med at sende hjælp med angivelse af, ”Vi har sendt medicinske forsyninger til 82 lande og en maske. Med troen på, at vores skæbne og sorg er fælles, vil vi fortsætte med at mobilisere de muligheder, vi har for hele menneskeheden mod epidemien. ”

”Jeg ønsker hospitalet at bringe sundhed og velvære til befolkningen i Istanbul”

Da den japanske premierminister Shinzo Abe talte ved åbningsceremonien, hvor han deltog med videokonferencemetode, sagde han: "Jeg ønsker, at dette hospital, der også har navnet Sakura, som er symbolet på Japan, med dets fyrretræ minder om sundhed og energi, bringer sundhed og velvære for befolkningen i Istanbul for evigt."

Sundhedsminister Fahrettin mand i sin tale ved ceremonien, der beskytter alles ret til sundhed, den rettidige og kvalitetsmæssige sundhedspleje til alle i nød sagde let, at Tyrkiet har adgang til et trin for trin.

”Hospitalet, der blev åbnet, er blandt de største hospitaler i verden. "Dette helbredskompleks er ikke kun et hospital," siger Koca. 8 intensivplejesenge har i alt 426 senge. Der er 2 patientundersøgelsesrum. Det har 682 operationsstuer, hvoraf 725 er fuldt udstyret, hybrid. Det har 3 fødestuer og 90 forbrændingsenheder med senge. Dette hospital er i stand til at betjene 28 tusind patienter om dagen. Det er den største seismisk isolerede bygning i verden med 16 seismiske isolatorer. På denne måde vil alle tjenester inklusive jordskælv kunne fortsætte uden afbrydelse. ”

Tyrkiet 18 år, blev 87 512 sengekapacitet overført

I de sidste 18 år fandt præsident Erdogans instruktioner og støtte i tråd med 636 hospitalbygning af strukturer og Tyrkiet 87 512 sengekapacitetsgevinster, der overfører ministres mand, ”det samlede antal sundhedsfaciliteter, der skal bygges i denne periode, de 3 345. Fra 2016 startede 10 byhospitaler. Sammen med Başakşehir Hospital igangsætter vi vores 11. byhospital. Opførelsen af ​​vores 6 byhospitaler er i gang. ”

Ministrene ægtefælle, 2023 i byhospitalet for at gå et solidt helbred, Tyrkiet udtrykte deres mål, kan tages som slutpunktet for bruden og tjenester.

"Tyrkiet i det 21. århundrede vil trykke navnet på sundhedslandet"

Tyrkiets internationale sundhed og kvalitet af sundhedsydelser og turisme med specifik retning for at gøre en vigtig destination for sundhedsuddannelse er et vigtigt skridt taget af ministeren understregede hendes mand, sagde hun:

”Byhospitaler vil hjælpe vores land med at åbne sit potentiale for verden. Vi har en bedre infrastruktur end næsten alle lande, der fører inden for sundhedsturisme. Som vi altid har sagt, er vores byhospitaler det nyeste sted inden for gæstfrihed med den nyeste moderne teknologi og fysisk komfort. Det er dog vores kvalitetssundhedspersonale, der tjener i disse bygninger. Hver dag udskriver vores sundhedssystem, der er stærkere i verden af ​​det 21. århundrede, navnet på Tyrkiet som et land med sundhed. "Vær den første til at kommentere

Yorumlar