Formand Insektundersøgelser 3. trin jernbanesystem fungerer

præsident Bocek studerede sceneskinnesystemundersøgelser
præsident Bocek studerede sceneskinnesystemundersøgelser

Antalya Metropolitan-borgmester Muhittin Böcek undersøgte de infrastrukturelle værker på Meltem Boulevard inden for rammerne af det 3. etape jernbanesystemprojekt. Præsident Böcek modtog information om de igangværende undersøgelser og oplyste, at værkerne i Meltem-fasen vil være afsluttet inden for 2 måneder.


Antalya Metropolitan-borgmester Muhittin Böcek undersøgte de infrastrukturelle værker på Meltem Boulevard inden for rammerne af det 3. etape jernbanesystemprojekt. Præsident Böcek modtog information om de igangværende undersøgelser og oplyste, at værkerne i Meltem-fasen vil være afsluttet inden for 2 måneder.

Arbejdet fortsætter i det 3. etages jernbanesystemprojekt i Metropolitan Municipality, som forbinder Varsak til byens centrum med Otogar, Antalya Training and Research Hospital. Arbejdet med scenen for Meltem-Antalya trænings- og forskningshospital fortsætter, efter at etage-krydset på Dumlupınar Boulevard er taget i brug. Infrastruktur og forskydning udføres på Meltem-stadiet. Metropolitan kommunes borgmester Muhittin Böcek modtog information fra entreprenørvirksomhedens embedsmænd ved at undersøge infrastrukturarbejder på stedet i 3. etages jernbanesystem på Meltem-stadiet. Præsident Insekt annoncerede, at arbejdet på Meltem-scenen vil være afsluttet inden for 2 måneder.

560 MILION TL UDGIFTER LAGT

Med oplysning om, at Metropolitan Kommunes værker fortsætter i de 19 kvarterer i Antalyas 913 distrikter, sagde borgmester Böcek følgende om jernbanesystemværkerne i Meltem Mahallesi, ”Dette er det mest specielle og største kvarter i vores Antalya. Der er et stadion på den ene side og Antalya Training and Research Hospital på den anden. Fra den dag, vi indtrådte, har vi fortsat vores arbejde med det 3. trins jernbanesystem fra Kepez indtil nu. Vi har brugt 560 millioner TL indtil videre. ”

JUNCTION Åbnes den 7. juni

Borgmester Böcek sagde, at krydset, som er meget vigtigt for Akdeniz University, åbnes den 7. juni og sagde: ”Vi byggede overgangen. Vi afslutter krydset den 7. juni. Forhåbentlig har vi afsluttet sektionen op til Antalya Training and Research Hospital om 2 måneder. På den anden side i Meltem, som også er et af de største kvarterer i Antalya, har vi fornyet både spildevand og vandomkostninger i denne mulighed. ”

Undskyldte borgeren

Tak til entreprenørselskabet og medarbejderne sagde præsident Böcek: ”Vi har selvfølgelig nogle vanskeligheder med denne udfordrende pandemiproces. Vi gør hurtigt, hvad der skal gøres her mod enhver udfordring. Vi forstyrrede vores borgere. Vi beklager vores borgere for denne ulempe. Hvis disse tjenester ikke leveres, kan vi ikke komme til Antalya Training and Research Hospital. Vores borgere fra Kepez, som er det største distrikt i Antalya, kommer til vores Antalya trænings- og forskningshospital med et jernbanesystem. ”

FÅR FULDT TIL ÅRETS UDSLUTNING

Med betoning af, at togstationen, der ligger ved indgangen til busstationen, er 28 meter nedenfor, erklærede borgmester Böcek, at busstationsfasen vil være afsluttet inden for 6 måneder, og borgerne vil nå busstationen med letbane fra alle regioner. Han sagde, at entreprenørfirmaet fortsætter med at arbejde dag og nat for dette, idet han sagde, at arbejdet på borgmesteren Insekt Meltem vil være afsluttet ved udgangen af ​​dette år.

Efter undersøgelsen besøgte præsident Insekt taxahandlerne på Meltem Boulevard og chattede. Præsident Böcek fejrede også butiksejernes Ramadan-ferie.Vær den første til at kommentere

Yorumlar