Undersøgelser intensiveret i Belek og Kadriye offentlige strande

Arbejdet i de offentlige strande i Belek og Kadriye blev intensiveret
Arbejdet i de offentlige strande i Belek og Kadriye blev intensiveret

Ministeriet for kultur og turisme har intensiveret sit arbejde for to gratis offentlige strande, som det planlægger at afslutte inden denne sommersæson.


Belek offentlige strand og Kadriye offentlige strand og rekreative område, hvor ministeriet har afsluttet sine planer, vil begynde at levere service gratis i den nye sæson på trods af forskellige synspunkter og hindringer i regionen. Offentlig service forståelse vil være grundlaget for begge strande, hvor den naturlige balance opretholdes omhyggeligt.

Sociale områder, der tilbyder rige muligheder, vil blive skabt med projekterne, der sigter mod at samle begge områder i Belek og Kadriye, et af de vigtigste centre for tyrkisk turisme, gratis med offentligheden.

I de nye faciliteter, som ministeriet planlægger at åbne efter Ramadan-festen ved at overskride anmodningerne om at stoppe projekterne; Mange tjenester vil blive tilbudt fra strandområde til restauranter, fra parkeringsplads til det lokale produktmarked.

Miljøvenlig strategi fra ministeriet

Når projektet er afsluttet, vil Belek Public Beach blive taget i brug med et tusind person frit strandområde, en parkeringsplads med en kapacitet på 450 køretøjer, cafeer og restauranter, multifunktionelle sportsbaner, lokale produkter og det offentlige marked.

Kadriye offentlige strand og rekreative område er 3 tusinde mennesker gratis offentlig strand, 16 tusind kvadratmeter rekreativt område egnet til picnic, 570 køretøjskapacitet parkeringsplads, kultur og kunstaktiviteter, café, restaurant, konditori, sports- og begivenhedsområder, lokale produkter offentlige marked vil tjene med mulighederne.

Strandene vil også være egnede til brug for handicappede borgere. Desuden vil ministeriet, der følger en naturvenlig strategi, omfatte beskyttelses- og behandlingscentre for Caretta Caretta-skildpadder, som er ved at blive truede og under beskyttelse på begge strande.

Dette diasshow kræver JavaScript.Vær den første til at kommentere

Yorumlar