Vi er de første i Europa og den anden i verden inden for produktion af hvidevarer

Vi er de første i Europa og den anden i verden inden for produktion af hvidevarer
Vi er de første i Europa og den anden i verden inden for produktion af hvidevarer

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank, hvidevaresektoren er en af ​​Tyrkiets ansigtsflow med angivelse af "produktionsvolumen, omsætning, merværdi og bidrage til vores land med eksport, der spiller en førende rolle i udviklingen. Takket være forsyningskæderne, der fungerer tæt på perfekt; Vi er Europas første og verdens anden produktionsbase. ” sagde. Han bemærkede, at sektoren har en privilegeret position i incitamentssystemet, sagde minister Varank: ”Siden 2012 har vi fremmet 12 milliarder lira-investeringer i sektoren og skabt næsten 10 tusind ekstra job. Den globale overlegenhed, vi har inden for hvidevarer, er meget vigtig for ikke at miste vores markedsandel. ” brugte udtrykket. Minister Varank sagde, at de følger nøje Brexit-processen, og sagde: ”Vi er i koordinering med vores handelsministerium, så sektoren ikke vil blive påvirket negativt på det britiske marked. Vi ønsker, at industrien skal indgå i frihandelsaftale-forhandlingerne. ” han snakkede.


Ministrene Varank, den tyrkiske sammenslutning af hvidevarer, TÜRKBESD, til bestyrelsesmødet deltog i en videokonference. I en tale efter, at TÜRKBESD-præsident Can Dinçer delte udviklingen i sektoren, understregede minister Varank, at de ikke havde en tilgang til at stoppe produktionen helt i tråd med udbruddet og kravene. Han bemærkede, at de tog skridt på plads og til tiden under præsident Erdoğans ledelse fra den første dag, sagde Varank i sin tale:

VI ER PRODUKTIONSGRUNDLAG: Hvidevarer, en af ​​Tyrkiets ansigtsfluxsektor. Du spiller en førende rolle i udviklingen af ​​vores land med din produktionsvolumen, omsætning, merværdi og bidrag til eksport. Takket være dine forsyningskæder, der fungerer tæt på det perfekte; Vi er Europas første og verdens anden produktionsbase. Den betydning, du tillægger F&U, viser sig også i antallet af patenter. de fleste industrielle hvidevaresektorer i Tyrkiet har et antal patenter.

VI HAR KRITISKE POLITIKER: I tråd med epidemiens forløb og krav fra dig, havde vi ikke en tilgang til at stoppe produktionen helt. Selv på portforbudsdage; Vi har sikret, at producenter med eksportforpligtelser eller dem, der kan lide stor skade, når de holder op med at arbejde, er i stand til at arbejde. Derudover har vi implementeret kritiske politikker inden for beskæftigelse, finansiering og social bistand.

VI ÅBNER FORTSAT KREDIET: For ikke at ofre dig og vores arbejdstagere har vi lettet betingelserne for at kunne drage fordel af korttidsarbejdsgodtgørelse. Inden for adgang til finansiering åbnede vores offentlige banker lån til IS uden nogen sektorspræg og stod ved vores håndværkere med økonomisk støtte.

POSITIVE SIGNALER KOMMER: Vi stræber efter at minimere skadeomfanget og få mest muligt ud af mulighederne i denne periode. Vi modtager positive signaler fra bil- og tekstilsektoren om overgang til normalisering. Fødevare-, kemiske, farmaceutiske og emballagebrancher er på vej.

VI FORBEREDE GUIDE: Vi skal forberede os til den nye normale på den bedste måde. På dette tidspunkt har vi udarbejdet en guide til at guide dig gennem de forholdsregler, der skal træffes. Endelig forventer vi, at Scientific Boards rapport om dette vejledningsdokument er udarbejdet af TSE. Guide; Vi har inkluderet alt, hvad der skal gøres omkring hygiejne, forebyggelse af infektioner og kontrolmekanismer.

VI VIL CERTIFICERE: Vi oprettede også en tjekliste baseret på vejledningen. Baseret på denne liste vil vi udføre certificeringsaktiviteter for at være en pioner i verden. Hvis en organisation ønsker at ansøge til os, få et certifikat og ønsker at registrere min virksomhed, vil vi certificere de relevante organisationer fra TSE efter inspektioner på stedet. Vi ved, at renere produktion og foranstaltninger mod infektion vil blive meget vigtige i verdenshandelen. Med dette trin har vi allerede gjort vores forberedelser til den nye periode.

VI KAN SUCEDES HVIS DU ØNSKER: Efterhånden som afhængigheden af ​​udenlandsk produktion falder, bliver du mere modstandsdygtig over for eksterne chok. Vi har også set med den lokale åndedrætsmaske, at vi kan opnå alt som et land, hvis vi ønsker det. Ikke kun i svære tider, men også i den normale strøm af liv, er det nødvendigt at opføre sig ukonventionelt, bryde formene, opfinde.

VI OPMÆRKER 12 MILLIONE INVESTERINGER: Hvidevarebranchen har en privilegeret position i vores incitamentssystem. Siden 2012 har vi promoteret 12 milliarder lira-investeringer i sektoren og skabt næsten 10 tusind ekstra job. Den globale overlegenhed, vi har inden for hvidevarer, er meget vigtig for ikke at miste vores markedsandel.

VI ANVENDER VORES LOVGIVNING: I den miljømæssige design og energimærkningsregulering, der træder i kraft i Den Europæiske Union; Vi er kommet til det sidste trin i lovgivningsmæssige harmoniseringsundersøgelser. Samtidig med EU-lovgivningen har vi til formål at implementere vores egen lovgivning. I denne forbindelse begyndte vi at arbejde på det yderligere investeringsbehov og investeringsincitamenterne, der er inkluderet i udviklingsplanen.

OPFØLGNING TIL BREXİT: Vi følger også nøje Brexit-processen. Vi er i koordinering med vores handelsministerium, så hvidevarebranchen ikke påvirkes negativt på det britiske marked. Vi ønsker, at industrien skal indgå i frihandelsaftaleforhandlingerne.

Nøgle til succes: Nøglen til succes er direkte relateret til din evne til at følge med i teknologiske forandringer. Vi skal kunne sætte standarder for smarte, tilsluttede og interaktive produkter. Ved du, Turkish Standards Institute har spejludvalg. Hvidevarebranchen tilslutter sig disse udvalg med hensyn til både sikkerhed og ydeevne.Vær den første til at kommentere

Yorumlar