BMC's indenlandske pansrede pickup TULGA's endelige udsigt er blevet vist

bmcs indfødte pansret pikabi tulga vises
bmcs indfødte pansret pikabi tulga vises

I erklæringen fra BMC-bestyrelsesmedlem Taha Yasin Öztürk blev den endelige version af BMC Tulga vist.


Taha Yasin Ozturk, "vi har produceret under hensyntagen til vores interne sikkerhedsmedarbejders behov i denne svære periode, og vi er i Tyrkiets første og eneste oprindelige pansrede pickup (4 × 4) værktøj, der Tulga var den endelige præsentation af indenrigsministeren, Suleyman Soylu, Gendarmerie General Commander Mr. General Arif etin, vi holdt det til vores vicegeneratorer og vores værdifulde politifolk. ”

Teknofest blev introduceret i 2019

BMC fra den tyrkiske største producent af landkøretøjer, pickup-køretøjer i området (afhentning) ved at tilføje en ny Teknofest blev introduceret i 2019.

Modtagelse af detaljerede oplysninger om køretøjet fra BMC-bestyrelsesmedlemmer Talip Öztürk, Taha Yasin Öztürk og BMC-administrerende direktør Bülent Denkdemir, præsident Erdoğan underskrev køretøjet efter det prøvekørsel, han udførte, ved nøje at undersøge den nye pickup og TULGA, hvilket betyder ”hjelm”, Han havde lagt.

Det blev oplyst, at TULGA, der er designet og fremstillet med høje niveau sikkerhedssystemer og pansret til at imødekomme sikkerhedsbehovene for det interne sikkerhedspersonale, udfører i alle typer terræn med sin overlegne manøvrerbarhed og lastbæreevne.

Under sin introduktion på Teknofest afgav Taha Yasin Öztürk en erklæring om funktioner i Tulga.

Öztürk sagde: ”Køretøjet vejer 6 tons og har en bæreevne på 5 personer. Du kan integrere våbensystemet bag det. Der er 3 800 motorer, 2 800 drejningsmomenter; 280 hestekræfter ”. Naturligvis er egenskaberne ved Tulga, som stadig er under udvikling, ikke officielt annonceret af producenten og udvikleren BMC.

Derudover delte Öztürk, der afgav en redegørelse om køretøjets bæredygtighed, med pressen på Teknofest om, at køretøjet er på niveau med BR 7-ballistisk beskyttelse og har en struktur, der er modstandsdygtig over for 3 kg TNT.

Indenrigsminister Süleyman Soylu besøgte BMCs faciliteter i İzmir Pınarbaşı den 5. september 2019. Han havde modtaget detaljerede oplysninger om køretøjet.

Til minister Soylu; BMC-bestyrelsesmedlem Taha Yasin Öztürk og BMC-direktør Bülent Santırcıoğlu ledsagede ham. Minister Soylu modtog også oplysninger om virksomhedens produktionsanlæg og aktiviteter under sit besøg.

Det afspejles i kameraerne, hvor minister Soylu passerede køretøjets hjul og udførte et prøvekørsel inde i fabrikken.

BMC udviklede pickup, især med hensyn til behovene hos internt sikkerhedspersonale. Tyrkiets terrænetegnede værktøjer, der er udviklet, vil give supportpersonale en overlegen operationel kapacitet inden for transport og godshåndteringsfaciliteter.1 Trackback / Pingback

  1. BMC Armored Pickup TULGA Model's seneste version blev vist | OtonomHaber

Yorumlar