Højeste fald i kreditkortforbrug i Istanbul

det største fald i kreditkortudgifter i Istanbul
det største fald i kreditkortudgifter i Istanbul

Afholdt i Istanbul, hvor 30 procent af kreditkort udgifter i Tyrkiet, i første kvartal i forhold til sidste år, var det 59 procent stigning i kredit edilemeyip fulgte opladet. Mens guldindskud steg med 74,7 procent sammenlignet med året før, steg forbrugslån med 37,5 procent. Mens den sektor, der bruger mest lån, er byggeri, var turistsektoren i første omgang i de ikke-udførende lån.Istanbul Metropolitan Municipality Istanbul statistiske kontor offentliggjorde Istanbul Economy Bulletin for finansielle markeder, maj 2020, hvor de finansielle markeder i Istanbul evalueres. I henhold til de data, der er offentliggjort af İİOi gennemsnit, er 30 procent af kreditkort udgifter sker fra Istanbul i Tyrkiet. Blandt alle provinser var den største nedgang i kreditkortudgifter i marts 2020 - december 2019 i Istanbul med 16,5 procent. Fald i kreditkort udgifter i Istanbul, i samme periode, hvilket medfører et fald i det samlede kreditkort udgifter i Tyrkiet.

Opfølgningslån steg 59 procent på et år

I Istanbul i første kvartal af 2020 er brugen af ​​lån 2019 procent sammenlignet med samme periode i 14,8; Misligholdte lån steg med 59 procent. Mens besparelsesindskud pr. Indbygger i Istanbul var 42 tusind 516 TL, var kontantlån pr. Indbygger 73 tusind 517 TL.

Industri med det højeste lån, byggeri

Hvad angår sektorlån var byggesektoren den sektor, hvor det højeste lånebeløb blev brugt i første kvartal af 2020, som i samme periode året før. Proportionært blev den højeste stigning realiseret inden for metal- og forarbejdede mineraler og tekstil- og tekstilprodukter. Inden for fødevarer, drikkevarer og tobak, landbrug og fiskerisektorer faldt kreditudnyttelsen sammenlignet med samme periode året før.

15,5% af de lån, der bruges i turistsektoren, faldt i sporing

Den højeste stigning i ikke-samlelån sammenlignet med første kvartal året før blev observeret inden for turisme, byggeri og maritim sektor. Inden for fødevarer, drikkevarer og tobak, landbrug, fiskeri og finansielle institutioner blev de følgende lån reduceret. Mens 15,5 procent af de lån, der blev brugt i turistsektoren, ikke blev indsamlet og fulgt, var denne sats 14,6 procent i den maritime sektor og 10,1 procent i byggesektoren.

Antal indskudsmængder steg med 7 procent i Istanbul

Besparelsesindskud, der var 2019 milliarder TL i december 614, overskred 2020 milliarder TL i marts 659. Forholdet mellem de samlede kontante lån og opsparingsindskud var 182,2 procent.

74,7% stigning i guldindskud sammenlignet med det foregående år

Fra marts 2020 steg de samlede opsparingsindskud med 25,7 procent sammenlignet med samme periode året før. Andelen af ​​indskud i udenlandsk valuta var i alt 56,3 procent. I alt gyldne indskud, mens 67,3 tons guldreserver var tilgængelige i samme periode året før, steg værdien i bankerne med 2020 ton ved udgangen af ​​marts 117,5.

Forbrugerlån steg 37,5 procent sammenlignet med det foregående år

I det første kvartal af 2020 i Istanbul steg forbrugslån med 37,5 procent sammenlignet med samme periode året før, mens stigningen i gældsmængden på personlige kreditkort var 4,5 procent. Der var en stigning på 7,7 procent i boliglån og 14,9 procent i køretøjslån.

Bulletin for Banking regulering og tilsyn Agency (bankregulerings- og overvågningsmyndighedens) med Banker Association of Tyrkiet (TBB) blev udarbejdet på grundlag af dataene. Den Tyrkiets centralbank i dataene ifølge data lagt ud på købsprisen systemet gram guld pr slutningen af ​​marts 2019 til 231 pr 2020 til slutningen af ​​marts blev drøftet som £ 330.

Armin
sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Armin
sohbet