EGO bringer Ankarakart-applikationer online

applikationer med egokortoverførsel online
applikationer med egokortoverførsel online

EGO, der tilføjede en ny til de nyskabelser, der blev gjort for at blive hjemme og give social isolering for borgerne, under coronavirus-epidemien (Covid-19), bragte Ankarakart-applikationer online.


Med den nye ansøgning fra Ankara Metropolitan Municipality EGOs generaldirektorat, er borgerne ikke længere nødt til at gå til billetkontoret for at købe Ankarakart. Citizens of Ankara sagde, “www.ankarakart.com.t er”Efter tilmelding til webstedet, med den applikation, de vil gøre i fire enkle trin, vil Ankara-kort blive forberedt og leveret gennem fragtfirmaet. De, der ønsker at modtage deres kort i hånden, efter at have gennemført alle deres transaktioner online, kan aftale en aftale og få deres kort fra ansøgningspunkterne.

Studerende, lærere og borgere over 65 år vil drage fordel af ansøgningen, hvilket vil lette Ankara-beboernes liv og forhindre ophobning på ansøgningspunkterne. I fremtiden vil alle beboere i Ankara kunne bruge denne applikation til kortkøb.Vær den første til at kommentere

Yorumlar