Ekrem İmamoğlu's Istanbul Bus Station Annoncering

ekrem imamoglundan istanbul otogari herald
ekrem imamoglundan istanbul otogari herald

İBB Præsident Ekrem İmamoğlu undersøgte renoveringsarbejdet i Grand Istanbul Bus Terminal, som er blevet borgernes frygtelige drøm i de sidste år. İmamoğlu sagde, “Vi vil have omdannet den glemte Istanbul Bus Station til et socialt område, der både betjener transportsektoren og integrerer med byen. Med andre ord nyder vi gaven af ​​et område på 400 tusind kvadratmeter, der er mistet til Istanbul igen. ”


Præsident Ekrem Imamoglu, Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), besøgte busstationen 18 gange på forskellige tidspunkter, hvoraf den første var den 2019. juli 3. Isamamoğlu var særlig vidne til de negative synspunkter i de nederste etager: ”Jeg er ukomfortabel. Mit barn kommer ikke ind på et sådant sted, min kone kommer ikke. 16 millioner Istanbul-børn, hvordan skal hans kone komme ind her? Ha mit barn, en andens kone, ingen familie. Der er et problem med fred her. Dette sted har mistet sin funktion nu. ”

FÅ INFORMATION OM STUDIERET

Imamoglu undersøgte værkerne på Grand Istanbul Bus Station, et af byens blødende sår i mange år. Bayrampaşa-borgmester Atila Aydıner, İBB-øverste ledelse og İBB forsamling CHP-gruppens næstformand Doğan Subaşı ledsagede İmamoğlu på sin studierejse. İmamoğlu modtog information om værkerne fra Bus Station General Manager Fahrettin Beşli; Han besøgte stationsbygningen, tårne, platforme, reparations- og vedligeholdelsescenter, Hamidiye Street og logistikområder og inspicerede arbejderne på stedet. Hilsen medarbejderne evaluerede İmamoğlu studieturen med en kort forklaring i busstationens fornyede logistikområde, som er blevet den frygtelige drøm for Istanbulites gennem årene.

“VI OPRETER GEMENSAMMA MILJØER”

Iamamoğlu understregede, at de var interesseret i busstationen, ”ingen er opmærksomme på det; men dette er et centrum med en befolkningstæthed og ankomst-afgang lige så meget som Istanbul Lufthavn. En anden funktion er i hjertet af kvartererne. I midten af ​​Bayrampaşa og Esenler. Desværre påvirker den gamle version af dette sted også samfundet. Nogle rødder omkring det blev centrum for vaner. Vi har følt ændringen siden den første dag, hvor vi prøvede at overtage dette sted, diskutere det med kunsthåndværkere, tale og prøve at gå på kompromis. ”

Med en meddelelse om, at der nu er nået et meget godt punkt, fortsatte İmamoğlu: ”Venner, de vil træne mange fysiske værker, især nogle tjenester i forbindelse med asfalt, maling og transport indtil ferien. Desværre er eliminering og ødelæggelse af områder, der ikke er kendt selv i fortiden og brugt til forskellige formål; Det betyder både at gemme et sådant sted i byens navn og påvirke dens omgivelser positivt. Vi stopper ikke her. Vores dyrebare manager præsenterede ovenstående skønheder for os; men nedenfor ved vi, at befolkningen i byen bruger dette sted som en bystation. Metrolinjen passerer her. Derfor skaber vi meget moderne miljøer ved indgangen og udgangen til denne station. Selv den nuværende ændring har gjort mange mennesker glade, men flere vil komme. ”

“Kigger efter den lovlige visuel ...”

Påmindelse om, at der er en seriøs befolkning i distriktene omkring busstationen, afslutter İmamoğlu sin forklaring med at sige: ”Citizens will be engage with the square and some elements, they will use in culture-art and some activity points” som følger:

”Faktisk vil vi have omdannet den glemte Istanbul Bus Station til et socialt område, der både betjener transportsektoren og integrerer med byen. Med andre ord nyder vi gaven på 400 tusind kvadratmeter mistet plads til Istanbul igen. Faktisk 'Hvad hvis du ikke ser, hvad der sker, hvis du ser' er et meget godt eksempel. Hvis du ser på obligationen, den rente, der ikke er vist i 15-20 år, har vi set, hvilken slags ændring der skete, da den blev vist i et år. Jeg er glad. Selvfølgelig kender jeg butiksejernes lykke her. Handlerne er lukket på grund af pandemien og portforbudet. Men når det er slut, vil vi komme hit igen og dele denne lykke. Jeg nyder nu gaven fra et rum med flere identiteter. Jeg takker helhjertet alle vores medrejsende, vores allierede og vores kolleger. Må Allah opløse helheden; lidt er tilbage. ”

TIL ANDET BESØG BEYOĞLU

İmamoğlu, der gik til Beyoğlu efter hans undersøgelser på Grand Istanbul Bus Station, blev ledsaget af Ertan Yıldız og Yiğit Duman, İBB præsidentkonsulenter. På besøg i opførelsen af ​​Kiptaş Van Blocks i Piyalepaşa District modtog İmamoğlu information om værkerne fra Kiptaş General Manager Ali Kurt.Vær den første til at kommentere

Yorumlar