En anden hotelkæde at investere i Erciyes

hvis det er fejlagtigt, vil en anden hotelkæde investere
hvis det er fejlagtigt, vil en anden hotelkæde investere

Xperia Hotels kom til sidste fase for at investere i Erciyes. Metropolitan Mayor Dr. Memduh Büyükkılıç meddelte, at hotellet, der har nået den banebrydende fase, vil have en kapacitet på 550 senge.


Metropolitan Mayor Dr. Memduh Büyükkılıç mødtes med Serhat Kayış, formand for bestyrelsen for Xperia Hotels, som vil investere i Erciyes. Der blev holdt en præsentation til præsident Büyükkılıç om projektet med hotellet, der skulle afholdes i Erciyes under mødet.

Afgørelse om emnet erklærede præsident Memduh Büyükkılıç, at Xperia Hotels Chain vil lægge grunden i Erciyes så hurtigt som muligt. Udtryk for, at Xperia Erciyes Hotel-projektet er i tråd med ønsker og silhuet af Erciyes, sagde borgmester Büyükkılıç, at hotellet vil have en kapacitet på 272 værelser og 550 senge. Påmindelse om, at de investorer, der købte en grund på 20 hoteller i Erciyes, er begyndt at starte deres investeringer så hurtigt som muligt, erklærede borgmester Büyükkılıç, at antallet af senge begyndte at opleves på grund af interessen for Erciyes. Med betoning af, at investeringerne i Erciyes ikke kun vil tjene vinterturisme, bemærkede borgmester Büyükkılıç, at Erciyes arbejdede i 12 måneder ved at fremskynde investeringerne i termisk turisme og campingcenter. Borgmester Büyükkılıç ønskede, at investeringen ville blive taget i brug så hurtigt som muligt.Vær den første til at kommentere

Yorumlar