ESHOT Balance Undersøgelse og indlæsning ESHOT TL

ESHOT Balance Undersøgelse
ESHOT Balance Undersøgelse

ESHOT-balanceundersøgelse og ESHOT TL-indlæsning: Kentkarts, der har været brugt i Izmir offentlige transportmidler i årevis, er blevet konverteret til İzmirim Card fra 1. juni 2015. Da der ikke var nogen ændring i systemet for brugerne, kunne vi fortsætte med at bruge de gamle Kentkarts nøjagtigt, og de, der ønskede at købe dem fra de nye Izmirim-kort og begyndte at bruge dem. Vores gamle Kentkart-balancer forblev intakte. Så hvordan kan vi stille forespørgsler, hvis vi ønsker at spørge saldoen efter det?

ESHOT Balance Enquiry og TL-indlæsning


Forespørgsler til både gamle Kentkart og nye Izmirim-kort kan fremsættes fra centrum, nemlig fra Eshot-webstedet samt den officielle mobilapplikation fra Izmir Metropolitan Municipality. Fyldning og instruktion påfyldningstjenester vil fortsætte med at arbejde hurtigere og glattere.

ESHOT Balance Enquiry og TL Upload fra webstedet

Han går til siden herunder for at foretage forespørgsel og TL-indlæsning fra ESHOT-webstedet;

ESHOT BALANCE UNDERSØGELSE

ESHOT TL-INDLADNING

Eshot balance undersøgelse

Som medlem kan du definere dine kort, vi indtaster det specielle kortnummer på ESHOT Kentkart eller Izmirim-kort i forespørgselsboksen uden mellemrum. Derefter indtaster vi sikkerhedsbreve og starter forespørgslen. Eller vi indtaster vores kortoplysninger på indlæsningssiden og fortsætter med de næste indlæsningstrin.

ESHOT Balance Enquiry og TL-indlæsning fra mobilapplikation

For at udføre forespørgsel og TL-indlæsning fra den officielle mobilapplikation af Izmir Metropolitan Municipality, downloader og installerer du den version, der passer til din smartphone eller tablet fra nedenstående links, og i applikationen går du til İzmirim Card Balance Enquiry under afsnittet Transport. (Selvfølgelig skriver du kortnummeret uden mellemrum og bruger en aktiv internetforbindelse til forespørgsler.)

Til Google Play Android-app Klik
Til Apple OIS-applikation Klik
Til Windows Phone-applikation Klik

Izmir ESHOT-kort Ofte stillede spørgsmål og svar

Han går til siden herunder for at foretage forespørgsel og TL-indlæsning fra ESHOT-webstedet;


Eshot-balanceundersøgelse: KENTKART BALANCE UNDERSØGELSE

Eshot TL loading: LAST KENTKART TL

For at se, hvordan det gøres Klik her...


Han går til siden herunder for at foretage forespørgsel og TL-indlæsning fra ESHOT-webstedet;


Eshot-balanceundersøgelse: KENTKART BALANCE UNDERSØGELSE

Eshot TL loading: LAST KENTKART TL

For at se, hvordan det gøres Klik her...


ESHOT garager er:

 • Gediz værksted og tunge vedligeholdelsesfaciliteter
 • Karşıyaka
 • Mersinli
 • Inciralti
 • Adatepe
 • Cigli
 • Lille Cigli
 • Torbalı
 • bugte
 • Urla
 • cisterne

For detaljer Klik her...


ESHOT opererer i İnönü Mahallesi, journalist og forfatter İsmail Sivri Bulvarı No: 500, 35380 Buca / İzmir. For detaljer Klik her...ESHOTs generaldirektorat eller ESHOT er kort sagt navnet på busselskabet i Izmir Metropolitan Municipality. Det blev oprettet den 27. juli 1943 som en virksomhed tilknyttet Izmir Kommune. Det står for Electric Water Gas Bus og Trolleybus. For detaljer Klik her...Det er en mobiltelefonapplikation, der tilbydes gratis af Izmir Metropolitan Municipality. Med skærmen "Søg" i applikationen kan du få adgang til buslinier og stop, du kan se stoppesteder for den buslinie, du har valgt, og hvilket stop busserne er på. Når du vælger stop, kan du med en liste over busser, der nærmer sig stop, og linjerne, der passerer gennem stop.


I den officielle mobilapplikation fra ESHOT General Directorate, som du fuldt ud kan tilpasse, kan du tilføje dine valgte linjer og stop til din favoritliste og hurtigt nå dine favoritter.

Med vores applikation, som også giver dig mulighed for at indstille alarmer på de ønskede buslinjer, kan du indstille det ønskede stop på den linje, du vælger, hvor mange minutter før bussen ankommer, du vil have besked mellem de timer, du indstiller.

Med menuen "İzmirim Card" kan du indlæse –TL på dit İzmirim-kort, spørge om dets balance og se oplysninger om udløb og udløb. Du kan registrere dit İzmirim-kort til systemet, så meget du ønsker, og indstille en alarm for disse kort og modtage anmeldelse, når din saldo falder under den grænse, du har indstillet.

Du kan se stop og smartkortforhandlere omkring din placering med menuen "Nær mig" i applikationen, på kortet og på en liste. Du kan få rutevejledning og stoppe oplysninger til det punkt, du vælger. Bortset fra din placering, kan du også se punkter omkring ethvert punkt, du vælger på kortet.

I menuen "stopper nær adressen"; Du kan få adgang til stoppestederne omkring adressen, hvor du indtastede distriktet, kvarteret, gadenummer og dørnummer, og du kan få adgang til mange punkter i kategorierne såsom uddannelse, indkvartering og sundhed i Izmir i menuen "Adgang til vigtige punkter".

Du kan liste vores linjer med metro-, İZBAN- og færgeforbindelser på station og molebasis og nemt få adgang til linjeoplysninger. Derudover kan du se meddelelserne, der hører til myndigheden, og du kan nemt nå os fra forespørgsler, forslag, klagemenu. For detaljer Klik her...


Load More

sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer