Lifter til fodgængeroverføring i Izmit rengøres ofte

fodgængerovergangshejs i izmit rengøres ofte
fodgængerovergangshejs i izmit rengøres ofte

Fodgængeroverganger er af stor betydning for sikker transport af borgere, især i bylivet. Ældre og handicappede borgere bruger generelt elevatorerne i overfaldene.


Kocaeli Metropolitan Municipality Parks and Gardens Department-teams leverer hygiejne ved at rense elevatorerne placeret i overfaldene på D-100-hovedvejen i Izmit-distriktet, som ofte gennem året i løbet af perioden med coronavirus-epidemien. Med det udførte arbejde er borgernes helbred beskyttet.

36 ELEVATORER RENGØRES ofte

Der er 100 elevatorer i 15 fodgængeroverganger placeret på Izmit D-36. Borgere, der kommer ned fra offentlig transport på D-100-ruten, bruger elevatorerne, især placeret på fodgængerovergange. Som i tidligere år rengøres elevatorer ofte med specielle lægemidler for at forhindre, at virusudbruddet spreder sig. Som det vides har Kocaeli Metropolitan Municipality, der har opnået borgernes tilfredshed med det udførte arbejde, udført desinfektionsapplikationer i parker, haver, apoteker, offentlige institutioner, arbejdspladser og mange andre steder siden begyndelsen af ​​virusepidemien.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer