Gebze Darıca Metro er beregnet til at åbne i september 2023

gebze siger også mod at åbne sin metro i september
gebze siger også mod at åbne sin metro i september

Union of Municipalities i Marmara og Kocaeli Metropolitan Municipality Assoc. Dr. Tahir Büyükakın undersøgte byggearbejderne til Gebze-Darıca metrolinje, der blev overført til ministeriet for transport og infrastruktur, 52 meter under jorden. Tunnelarbejderne i metro-projektet, hvis grundlæggelse blev lagt af Kocaeli Metropolitan Municipality og senere overført til Ministeriet for Transport og Infrastruktur med initiativer fra borgmester Büyükakın, fortsætter på en feberig måde. Borgmester Büyükakın, der afgav en erklæring 52 meter under jorden ved at gå ned til tunnelerne i regionen, der vil tjene som Gebze Central Station, sagde: ”Der er et vidunderligt værk her. Der er et team, der fortsætter med at arbejde dag og nat. De strukturer, der vil være placeret på tunnelen på denne station, vil være færdige i slutningen af ​​juni. ”

”Vi fik muligheden for at komme langt hurtigere”


Gebze-borgmester Zinnur Büyükgöz, AK-partiets præsident İrfan Ayar, Metropolitan Kommunes vicegeneralsekretær Mustafa Altay og det tekniske team i entreprenørfirmaet, der påtog sig opførelsen af ​​projektet, var også til stede i undersøgelsen. ”Opførelsen af ​​tunnelarbejderne fortsætter,” sagde han. ”Vores entreprenørselskab arbejder fortsat hurtigt. Jeg vil gerne takke alle, der har bidraget. Jeg vil gerne takke min præsident Recep Tayyip Erdoğan min største tak. Med deres støtte har vi været i stand til at køre dette projekt så hurtigt. Da transportministeriet indlæste projektet, havde vi muligheden for at komme langt hurtigere. På denne måde har vi afsluttet vores Metro-projekt inden for denne periode. ”

”DER ER EN STÆRKT MÆNKELIG BILLEDE VI VI STOLER”

Metropolitan Kommunes borgmester i Kocaeli Metropolitan Municipality Assoc. Dr. Tahir Büyükakın sagde: ”Det er nu nede på 15.4 meter. Tunnel- og stationsstrukturer er ved at blive bygget. Her er et ekstremt smukt billede, som vi er stolte og glade for. Udgravninger fortsætter i yderligere tre strukturer med meget hurtigt arbejde. Med tilladelse fra Allah vil dette projekt blive afsluttet på det planlagte tidspunkt. Vi takker endnu en gang vores formand. Med kommission fra vores transportministerium, med tilladelse fra Allah, vil vi have åbnet vores metroprojekt til service for vores borgere, der bor i denne region i denne periode ”.

”VI PLANERER FÆRDIEN AF METROPROJEKTET I SEPTEMBER 2023”

”Dette projekt betragtes som et arbejde, der består af en transport- og offentlig transportlinje mellem Darica Gebze og den organiserede industriområde, men det er i det væsentlige et enormt infrastrukturarbejde, der forbinder to metropoler,” sagde præsident Büyükakın. ”Vores OIZ'er er integreret med vores Gebze med Marmaray Vi er forbundet til hele infrastrukturen for jernbanesystemer i Istanbul. ” Ordfører Büyükakın sagde, at det ordregivende firma arbejder meget omhyggeligt, ”Jeg vil gerne takke alle vores venner, der arbejder dag og nat på dette sted, og til Generaldirektoratet for Investeringer i vores Ministerium for Transport og Infrastruktur. Jeg vil gerne takke vores mennesker, der bor i Gebze for deres tålmodighed og forståelse. Forhåbentlig, hvis der ikke er et tilbageslag, planlægger vi at afslutte vores metro-projekt i september 2023 i henhold til den planlagte arbejdsplan. På grund af coronavirus, selvfølgelig, ved at tage sig af den sociale afstand, tage de nødvendige foranstaltninger med hensyn til arbejdsmiljø og sikkerhed, fortsætter arbejdet. ”

”FORTSÆTTER Vores ministeriums interviews på dette emne”

Borgmester Büyükakın understregede endnu en gang ”Forhåbentlig vil dette blive taget i brug af vores Gebze i september 2023”. De ville bringe Sabiha Gökçen til metroen. Vi vil også oprette en Sabiha Gökçen-linje herfra. Vores transportministerium fortsætter sine forhandlinger om dette spørgsmål. Fordi det er et andet metrolinjearbejde. Vi har også en undersøgelse af metrolinjen, der forbinder Cengiz Topel Airport og vores Derince, Izmit og Kartepe distrikter mellem vores Golf-distrikt. ”Vær den første til at kommentere

Yorumlar