General Manager Yazıcıs meddelelse til 19. maj Højtidelighed af Atatürk, Youth and Sports Day

forfatterens may ataturku mindesmærke ungdom og sportsfestival festmeddelelse
forfatterens may ataturku mindesmærke ungdom og sportsfestival festmeddelelse

Dyrebare passagerer,


19. maj 1919 er dagen, da den tyrkiske nation kronede vores kamp for uafhængighed med troen på "Istiklal eller død" under ledelse af Gazi Mustafa Kemal Ataturk, den tyrkiske nations tilstedeværelse i Anatolien og skriget om national suverænitet begyndte ved syv kvier.

Offentliggjort 19. maj, den dag, Tyrkiet er grundlaget for vores republik.

Af denne grund, mens Gazi Mustafa Kemal Atatürk sagde, at hans fødselsdag var 19. maj, præsenterede han denne dag som en fest for de unge, og han ønskede, at ånden i 19. maj skulle leve for evigt med sin adresse til ungdommen. Fordi ånden den 19. maj er Republikken Tyrkiets garanti for at leve for evigt.

Begyndelsen på de tyrkiske jernbaners guldalder er 19. maj. Han forstår vigtigheden af ​​jernbanen i uafhængighedskampen Ataturk, indledt jernbanemobilisering for at sikre udvikling i alle områder af Republikken Tyrkiet.

”Jernbaner er et lands vigtigste sikkerhedsvåben end en engrosrifle.” Han nationaliserede jernbanelinjerne, der ejes af udenlandske stater, og sikrede opførelsen af ​​3 kilometer jernbanelinjer.

Endnu en gang i denne meningsfulde dag mindes vi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, hans medsoldater og vores martyrer, patrioter, der udtrykker deres liv for landet med taknemmelighed og taknemmelighed. Må deres sjæle blive udfordret.

God 19. maj-mindedag for Atatürk, ungdoms- og sportsdag.

Vis hele Kamurans profil
General Manager for TCDD Tasimacilik
BestyrelsesformandVær den første til at kommentere

Yorumlar