Himlen bliver farverig

himlen er farvet
himlen er farvet

Faldskærm, svævefly, motorflyvning og modelflyskoler åbnede i rækkefølge, İnönü Glider Camp, som åbnede den 10. juli 1936, Etimesgut Motor Flight Camp åbnede i 1937, og Ankara og İzmir faldskærmstårne, der blev bygget samme år, bragte tusinder af unge mennesker sammen. I denne periode brød piloten E. Türli, en af ​​Türkkuşu-lærerne, verdensrekorden med en svæveflyvning, der varede 12 timer og 1938 minutter den 14. juni 20. Vores pilot, studerende Ziya Aydoğan, har foretaget en flyvning med en svævefly 466 km fra THKs İnönü Training Center til Kayseri.

I disse år blev de svævefly, der kræves til svæveuddannelse af THK, leveret fra institutionen Akköprü Workshop. Indtil 1940 blev der produceret hundreder af svævefly, reparationer af motor og svævefly blev udført i dette værksted. I slutningen af ​​1940 blev et værksted med et begrænset personale omdannet til en fabrik i Akköprü, hvor seriel forsamlingen af ​​British Miles Magister træningsfly blev startet.

Mellem årene 1939-1941 blev Etimesgut Aircraft Factory oprettet efter anmodning fra generalstaben før Anden verdenskrig. I Etimesgut Aircraft Factory, der startede produktionen i 2 og er et meget omfattende initiativ, udover Magister-fly, THK-1944, 1, 3, 4, 7, 9 svæveflyvning og THK-13, 2 og 5 typer uddannelse, sundhed og transport fly blev produceret.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar