Izmir Metro, der transporterer 500 tusinde passagerer om dagen, er 20 år gammel

Izmir Metro, der transporterer tusind passagerer om dagen
Izmir Metro, der transporterer tusind passagerer om dagen

Metro, livsnerven i offentlig transport i Izmir, er 20 år gammel. Systemet, der er bygget af Metropolitan Municipality, bærer næsten en halv million passagerer om dagen med sporvognsruterne.


Metroen Izmir, der startede drift i Izmir den 22. maj 2000, er gået 20 år. Metropolitan-borgmesteren Tunç Soyer, der besøgte Halkapınar-faciliteter på denne specielle dag af Izmir Metro, fejrede personalets ferie med radio. Taler her sagde præsident Soyer, at İzmir Metro er en af ​​byens stolthed. Med oplysning om, at det element, der holder institutionen i live, er det personale, der producerer tjenester af høj kvalitet, fortsatte Soyer: ”Derfor sundhed for jer alle. Denne undersøgelse er også i færd med korona-krise i hele verden, især i Izmir gik med fremhævelse af en undersøgelse i Tyrkiet. I vores Izmir Metropolitan Municipality gør hver af vores enheder forskellige ting. Nogle strammer skruer, andre renser gaden, nogle bruger tram. Men når alt dette samles, afsløres opfattelsen af ​​Izmir Metropolitan Municipality. Og jeg vil gerne sige, at vi har opretholdt denne opfattelse med succes. ”

Bronzeby Izmir, Tyrkiets mest succesrige præsident bemærkede, at en af ​​Soyer, fortsatte han: ”Jeg har brug for at vide det. Jeg lykønsker alle jer, der har bidraget til dette separat. Sundhed til al din arbejde. Vi er stolte af dig. Når livet begynder at normalisere, ønsker jeg, at vi fortsætter med at tjene på den bedste måde igen. ”

Under sit besøg hos borgmester Soyer, generalsekretæren for hovedstadskommunen, Dr. Buğra Gökçe og Sönmez Alev, General Manager for Izmir Metro, blev ledsaget.

De desinficeres efter hver gang

Izmir Metro og Izmir Tram fortsætter med at arbejde i epidemiprocessen. Inden for rammerne af yderligere sikkerhedsforanstaltninger under epidemiprocessen udføres desinfektion hver dag i hele køretøjets flåde. Igen anvendes desinfektionsprocesser fortsat med jævne mellemrum på alle stationer og stop. Den interne rengøring af køretøjerne, der udvendigt rengøres i børste-vaskeenheden, udføres ved hjælp af lugtfri rengøringsmaterialer, der ikke skader menneskers sundhed, miljøet og vognens udstyr. Alle køretøjer får trænet drift efter at have gennemgået disse processer og kontrolleret dem. De køretøjer, der rengøres og desinficeres efter afslutningen af ​​hver gang under operationen, tilbydes service af befolkningen i Izmir. Leverer mottoet ”Vi har ventet i 20 år, vi venter ikke”, alt personale fra chaufføren til rengøringspersonalet arbejder 7/24 for sikker, komfortabel, regelmæssig og hygiejnisk service.

Begyndte med en 11, 5-kilometer linje

Izmir Metro, der startede for 20 år siden med en linjelængde på 10 kilometer, hvor 11.5 stationer er placeret, dagens Konak og Karşıyaka Sammen med sporvogne bærer det i gennemsnit 41 passagerer hver dag på i alt 500 kilometer. Izmir Metro og Izmir Tram møder 24 procent af den offentlige transport i byen. Izmir Metro, der begyndte at køre med 2000 køretøjer i 45, havde en kæmpe flåde på 220 køretøjer med inkludering af nye metro-køretøjer og sporvognsbiler i den forgangne ​​periode. I løbet af de sidste 20 år er 8 milliard 1 passagerer transporteret, svarende til 1 ud af 164 af verdens befolkning. I alt 36 millioner kilometer sejlads siden den første dag svarer til at rejse verden rundt 903 gange.

Izmir jernbanesystemkortVær den første til at kommentere

Yorumlar