Globalt tab i luftfart $ 314 milliarder

global skade i luftfartsmilliarder dollars
global skade i luftfartsmilliarder dollars

KPMG Tyrkiet skulle evaluere virkningerne af koronavirusudbruddet i logistiksektoren. Overalt i verden inden for luft-, land- og søtrafik, hvilket indikerer, at stop og personbefordring Transportsektorleder for KPMG Tyrkiet låste Suggest Yavuz, sagde, at det største indkomsttab, som luftfartsselskabet har oplevet. Öner, "IATA forudsiger de globale tab for luftfartsselskaber fra Covid-19 til 314 milliarder dollars," sagde han.


KPMG undersøgte effekten af ​​Covidien-19 logistik sektor i Tyrkiet, han har foretaget en vurdering af perioden efter udbruddet. Transport sektor sektorleder, KPMG Tyrkiet Yavuz Öner, "en af ​​de vigtigste årsager til udbruddet af det globale makroøkonomiske sammenbrud Covidien-19 tage den rette vej, var forringelsen af ​​det globale forsyningskædenetværk. Ophør med aktiviteter i Kina, der betragtes som verdens råvarefabrik, startede fra det globale handelsvolumen og påvirkede kapillærerne i næsten enhver økonomi. ”

Med en oplysning om, at mange lande i verden suspenderede vej-, luft- og søpassagertrafik, sagde Öner, at det mest kraftfulde slag blev truffet af flyselskaberne:

”Næsten nulstilling af flyvningerne ramte branchen. Indkomsttabet er for stort til, at virksomheder kan overleve uden statlig støtte. Den internationale lufttransportforening (IATA) forudser flyselskabernes tab fra Covid-19-pandemien til 314 milliarder dollars globalt. Ifølge IATAs undersøgelse fra april 2020 forudser 86 procent af branchens repræsentanter ikke bedring inden 6 måneder. Desuden betyder forlængelsen af ​​denne proces, at byrden for flyselskaberne bliver endnu tungere. Dette er hovedårsagen til, at amerikanske luftfartsselskaber har udtrykt SOS-anmodninger om statlig støtte.

antyder; "April-data DHMİ Tyrkiet-fly faldt med 4 procent i de første fire måneder. I alt rapporteres 32 procent fald i passagerer. Tyrkiet i forbindelse med bekæmpelse af epidemien fra Sabiha Gokcen Lufthavn til brug i en midlertidig periode er blevet stoppet, og et begrænset antal indenrigsflyvninger, der minder om, at kun THY autoriseret, "i dette tilfælde betyder en stor udfordring for andre flyselskaber," sagde han.

Hårdt år til søs

Covidien-19s konsekvensanalyse ifølge KPMG Tyrkiet stod over for en lignende belastning af søtransporten. Baltic Dry Cargo Index, som er en meget vigtig indikator for verdenshandelen, registrerede det laveste niveau i de sidste fire år i marts i år, da COVID-19 bremsede efterspørgslen efter tørlasttransport. Fra april gik indekset noget tilbage efter genoptagelse af nogle virksomheder, men det opnåede ikke en betydelig bedring. Öner, “Moody's, det internationale kreditvurderingsbureau, har ændret udsigterne for den globale skibssektor inden for de næste 19-12 måneder på grund af Covid-18 fra stabil til negativ. Efterspørgsel, der viser et alvorligt fald for container og tør last parallelt med svækkende produktions- og handelsaktiviteter, vil reducere overskuddet for de globale rederier i 2020 før renter, afskrivninger og skat. ”

Post-Covid periode

Öner kommenterede den post-globale karantæne som følger: ”Spillets navn er ændret som 'beskyttelse af forsyningskæden' for virksomheder, der opererer inden for både produktions- og servicesektoren. Alle, fra detailfirmaer til bilproducenter til online-salg, gennemgår deres forsyningskæder for at forhindre driftsforstyrrelser. Virksomheder, der ved, hvilken ring der er brudt eller truet i forsyningskæden, minimerer hurtigt den skade, de vil støde på, og de, der ikke tager forholdsregler, står over for store omkostninger.

Når viruset er bragt under kontrol, og livet vender tilbage til det normale, fortsætter vi med at praktisere mange af de praksis, vi har lært og tilpasset i denne proces. Uanset de varer eller tjenester, vi modtager, vil hovedpunkterne i vores tilfredshed være aktiviteten i forsyningskæden. Derfor er sektorens udfordringer i dag de områder, hvor de vigtigste investeringer for fremtiden skal foretages. Uanset hvordan produktions- og forbrugernes købsadfærd ændres, vil logistikprocessen bag dette være nøglen til virksomhedernes fremtid. ”Vær den første til at kommentere

Yorumlar