Hvordan får man HES-kode via SMS? Hvor og hvordan får man HES-kode? Hvor mange dage er HES-koden gyldig?

Sådan får du hes-koden via sms Hvad er delingstiden for kontokode
Sådan får du hes-koden via sms Hvad er delingstiden for kontokode

Hvordan får man Hayat Eve Sığar HEPP-kode via SMS? Hvor mange dage er HES-koden gyldig? Som det er kendt, er intercity-rejseforbud ophævet. Over 65 år har de imidlertid brug for at få en HEPP-kode for at kunne rejse mellem byer. Hvordan får man HES-kode via SMS? Hvad er HES-kodedelingstiden?

I de sidste uger erklærede sundhedsminister Koca, at rejser nu kan foretages med HES-koden og informerede om, at passagererne vil blive optaget til indenrigsflyvninger, og togrejser vil blive forsynet med HES-kodecheck, som vil komme til "Hayat Eve Sığar" mobilapplikationen. Han sagde, du kan rejse. Som det er kendt blev rejseforbudet ophævet den 1. juni. Personer i alderen 65 år og derover skal dog få en HES-kode.

HVAD ER HEPP-KODEN, OG HVAD GØR DET?

HES-kode er en kode, der vil blive produceret med en funktion, der kommer til mobilapplikationen “Hayat Eve Sığar”. Baseret på denne kode foretages en prioriteret screening, og det afgøres, om passageren er accepteret eller ej. Fly og togrejser kan foretages ved hjælp af denne kode.

Rejseselskabet vil sætte spørgsmålstegn ved personens sundhedsstatus med HEPP-koden, og rejsen vil ikke blive godkendt i tilfælde af risiko. Hvis der er mennesker, der ikke har nogen risici i løbet af turen, men som senere oplever en risikosituation, vil de blive kontaktet, og sundheds- og vejledningstjenesten leveres ved at kontakte de personer, der er accepteret på kontaktafstanden.

Minister Fahrettin Koca; Tilføjelsen af ​​HEPP-koden, der vil blive produceret individuelt, er blevet obligatorisk fra den 18. maj 2020. Ved henvendelse til HES-kode indtastes passagerens ID-nummer (TCKN, pas osv.), Kontaktoplysninger (både telefon- og e-mail-felter) og fødselsdato korrekt og fuldstændigt som påkrævede felter.

HVORDAN KØBES HES KODE?

Efter at have forklaret, at HES-kode og fly- og togrejser kan foretages, blev det begyndt at undre sig, hvordan man får HES-kode.

HES-kode kan fås på 2 forskellige måder

  • HEPP-koden kan fås ved at gå ind i afsnittet 'HEPP-kodetransaktioner' i applikationen Hayat Eve Sığar.
  • HES-kode kan også fås via SMS-metode. For at modtage HES-kode via sms vil du skrive HES og efterlade et mellemrum mellem hhv. De sidste 4 cifre i det tyrkiske identitets serienummer og delingstiden (i antal dage) og vil blive sendt til 2023 som SMS. Hvis delingsperioden ikke er specificeret, begrænses kodenes varighed til 1 år. (Eksempel på kort besked: HES 1234567890 1234 15. Når en besked sendes på denne måde, vil koden være gyldig i 15 dage.)

SIKKERHED I HEPP-KODEN

HEPP-koder vil bestå af individuelle koder, der produceres helt for dig. Kontrol og styring af HEPP-koden vil være fuldstændigt i borgerens hænder. Oprettelse af forskellige koder, der er specifikke for hver deling, som ikke er kendt af nogen i stedet for et uændret nummer, såsom TC-identitetsnummer, vil gøre koden sikker. Derudover behøver borgerne ikke at dele personlige data, f.eks. Deres ID-nummer, med nogen anden takket være HES-koden.

"Life Fits Home" applikation, Play butik ve App Store Det downloades gratis til mobiltelefoner.

Hvordan køber man togbilletter med HES-kode? KLIK HER og få mere detaljerede oplysninger!

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar