Hvad er HES-kode? Hvordan får man Hayat Eve Sığar (HEPP) -kode?

hvad er hes kode liv hvordan man får hjemmekonto hvordan man får hes kode
hvad er hes kode liv hvordan man får hjemmekonto hvordan man får hes kode

Tyrkiet forbereder sig på at leve med koronavirus. Overalt i verden kæmper fortsat med virkningerne af koronavirussen, der fortsætter i Tyrkiet. Sundhedsminister Fahrettin Koca meddelte, at anvendelsen af ​​Hayat Eve Sığar (HES) -koden er startet for dem, der ønsker at rejse med offentlige transportkøretøjer såsom fly, tog og busser inden for rammerne af koronavirus (Covid-19) udbrudsforanstaltninger. I denne sammenhæng begyndte borgerne at søge efter svaret på spørgsmålet 'Hvad er HEPP? Her er alle nysgerrigheder omkring HES-koden ...


Sundhedsminister Koca, der siger, at rejser nu kan udføres med HES-kode, vil blive forsynet med accept af passagerer til indenrigsflyvninger og HES-kodekontrol i High Speed ​​Tog-rejser, med en særlig funktion, der kommer til mobilapplikationen "Hayat Eve Sığar". Risikostatus for alle passagerer på flyvningen vil blive spurgt gennem HEPP-koden 24 timer før indenrigsflyvningen. ” Minister Koca sagde: ”Enkeltpersoner vil være i stand til at vise, at de ikke har risici, ikke er syge eller er i kontakt gennem denne Hayat Eve Sığar-applikation. Vi skal øve først i intercity-transport. Du vil kunne rejse med fly og tog ved hjælp af den kode, du vil modtage via mobilapplikationen. ” sagde.

Hvad er HES-kode?

HES-kode er en kode, der vil blive produceret med en funktion, der kommer til mobilapplikationen “Hayat Eve Sığar”. Baseret på denne kode foretages en prioriteret screening, og det afgøres, om passageren er accepteret eller ej. Fly og togrejser kan foretages ved hjælp af denne kode.

Minister Fahrettin Koca; Tilføjelsen af ​​HEPP-koden, der vil blive produceret individuelt, er blevet obligatorisk fra den 18. maj 2020. Ved henvendelse til HES-kode indtastes passagerens ID-nummer (TCKN, pas osv.), Kontaktoplysninger (både telefon- og e-mail-felter) og fødselsdato korrekt og fuldstændigt som påkrævede felter.

Hvordan får man HES-kode?

Efter at have forklaret, at HES-kode og fly- og togrejser kan foretages, blev det begyndt at undre sig, hvordan man får HES-kode. HEPP-koden kan fås ved at gå ind i afsnittet 'HEPP-kodetransaktioner' i applikationen Hayat Eve Sığar.

HEPP-kode kan også fås via SMS-metoden. For at få HEPP-kode med en sms skal du skrive HEPP og efterlade et mellemrum mellem dem; TC-identitetsnummeret, de sidste 4 cifre i serienummeret for TC-identitet og delingsperioden (i dage) skrives og sendes til 2023 som SMS.

Hes-kode

Kodeansøgning startede på fly tog- og busrejser

HES-kode Spørgsmål og svar

Jeg er under 18 år. Hvordan kan jeg få HES-koden? Passagerer under 18 år kan få deres HES-kode på 2 måder. Skriv HES og lad et mellemrum være henholdsvis mellem dem; TR identitetsnummer, de sidste 4 cifre i TC identitets serienummer og delingsperioden skrives og sendes til 2023 som en SMS. For detaljer Klik her ...Hvis du sender en SMS til det korte nummer 2023 ved at efterlade et mellemrum mellem dem, kan du få din HES-kode. For detaljer Klik her ...HES-koden er designet til alle passagerer at rejse sikkert. Brug af dette system, som vil være gyldigt i fly, tog, offentlig transport og busrejser, er obligatorisk for voksne og børnepassagerer, mens offentlig transport i byen og indenrigsrejser og check-in-aktiviteter er obligatorisk for passagerer under 2 år. For detaljer Klik her ...For at modtage HES-kode via sms vil det være tilstrækkeligt at skrive HES og indtaste følgende oplysninger om din ægtefælle eller børn, så der er et mellemrum mellem dem: TR ID-nummer, sidste 4 cifre af TC ID-serienummer og delingstid (i antal dage) vil blive skrevet og SMS til 2023. kan kastes. For detaljer Klik her ...HES-koden kan være gyldig i en bestemt periode eller på ubestemt tid. Din HES-kode skal være gyldig i mindst 7 dage fra den sidste rejseslutdato. For detaljer Klik her ...Skriv HES og lad et mellemrum være henholdsvis mellem dem; Du kan få HES-kode for udlændinge ved at skrive IRN-pasnummer, fødselsdato (i år) efternavn og sidst antal dage og sende en SMS til 2023. For detaljer Klik her ...For at modtage HES-kode via sms skal du skrive HES og efterlade et mellemrum mellem hhv. De sidste 4 cifre i det tyrkiske ID-serienummer og delingstiden (i dage) vil blive skrevet og sendt til 2023 som en SMS. For detaljer Klik her ...HES-kode kan nu fås via E-Devlet, hvor vi har udført mange officielle transaktioner uden at gå til offentlige institutioner. Først og fremmest logger e-Government-brugere, der ønsker at få deres HES-kode, ind på systemet med deres TR-ID og adgangskode. Derefter kan borgere, der skriver "HES-kodeforespørgsel" i søgefeltet øverst til højre, oprette en kode fra skærmen, der vises i dette afsnit, og bruge den i enhver institution. For detaljer Klik her ...brugere, der logger ind i meddelelsessektionen på telefonen, skrev HES, at der er plads mellem dem fra ID-nummeret, Republikken Tyrkiet skrev til de sidste 4 cifre i serienummeret i ID'et og kodedelingstid, 2023 tekstbeskeder (SMS) Du kan få koden ved at sende. SMS, der skal sendes til 2323: HEPP 30000000001 1234 90  For detaljer Klik her ...Brugere, der ønsker at få koder på deres telefoner, skal først downloade applikationen fra mobilmarkederne på deres telefoner. Borgere, der installerer applikationen på deres telefoner, kan oprette koden ved at indtaste afsnittet "HES-kodetransaktioner" efter afslutning af registreringsprocessen og klikke på "Generer HES-kode" -knappen. Brugere kan bestemme deres CODE brugstider. For detaljer Klik her ...HEPP-kode Rejsetilladelsesdokument kan ikke erstatte! Du skal købe både en HES-kodet billet og en rejsetilladelse. TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om, hvordan man får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden fra Hayat Eve Sığar (HEPP) -programmet. I videoen fortælles borgerne, der har "Rejsetilladelsesattest", hvordan man får billetter med den kode, de har modtaget gennem Hayat Eve Sığar (HEPP) -ansøgningen. Til video- og billedfortælling Klik her...TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om, hvordan man får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden fra Hayat Eve Sığar (HEPP) -programmet. I videoen fortælles borgerne, der har "Rejsetilladelsescertifikat", hvordan man får billetter med den kode, de har modtaget gennem Hayat Eve Sığar (HEPP) -ansøgningen. Til video- og billedfortælling Klik her...TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om, hvordan man får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden fra Hayat Eve Sığar (HEPP) -programmet. I videoen fortælles borgerne, der har "Rejsetilladelsescertifikat", hvordan man får billetter med den kode, de har modtaget gennem Hayat Eve Sığar (HEPP) -ansøgningen. Til video- og billedfortælling Klik her...Load More

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer