Indenlands og national produktionslinje lanceret på MKE Gazi Fireworks Factory

indenlandske og nationale produktionslinjer bestilt ved mke gazi fisek fabrik
indenlandske og nationale produktionslinjer bestilt ved mke gazi fisek fabrik

Inden for rammerne af det nye projekt fra Machinery and Chemical Industry Corporation (MKEK) trådte den nye produktionslinje oprettet med indenlandske og nationale maskiner i drift på Gazi Fişek Factory.


Åbningen af ​​den nye produktionslinje, som fuldstændigt vil eliminere afhængigheden i udlandet og skabt helt fra indenlandske og nationale maskiner inden for rammerne af coronavirus-foranstaltninger, minister for forsvar Akar, generaldirektør General Yaşar Güler, kommandant for landstyrkerne general Umit Dündar, kommandant for søforsvarets admiral Adnan Özbal, kommandant for luftstyrkerne Kucukakyuz og viceministerne for det nationale forsvar Yunus Emre Karaosmanoglu blev afholdt med videokonferencemetoden, som Alpaslan Kavaklioglu og Shuay Alpay deltog i.

Før åbningen modtog minister Akar information fra MKEK-direktør Yasin Akdere om den nye patronlinje og fungerer. Lykønskede dem, der har bidraget på grund af den vellykkede indsats for lokal og national betydning for det arbejde, indtil ministeren Akar, sagde han, at der var vigtige udviklinger i branchen og teknologi i Tyrkiet.

Akar sagde, at disse værker også afspejles i forsvarsindustrien, og sagde: ”Vores arbejde inden for rammerne af forsvarsindustrien har fået et betydeligt momentum med ledelse, støtte og opmuntring af vores præsident, og heldigvis er indenrigs- og nationalitetsgraden i forsvarsindustrien nået 70 procent. Vi finder ikke nogen af ​​dem tilstrækkelige. Vi vil fortsætte vores arbejde i et stigende tempo og tempo, og jeg tror, ​​at vi vil tage det til meget højere niveauer. ” brugte udtryk.

ET VIGTIGT TRIN TAGT

Minister Akar sagde, når han rørte ved vigtigheden af ​​at tage indenlandsk og national design videre i forsvarsindustrien:

”Gazi Fişek Factory, der har en meningsfuld position i den nationale og indenlandske industri, har en meget vigtig position med hensyn til at imødekomme vores væbnede styrkers behov. I denne henseende er betydningen og vigtigheden af ​​at bringe service til denne specielle og meningsfulde fabrik ikke kun med udenlandske maskiner, men også med indenlandske og nationale maskiner og levere produktion meget vigtig. Derudover er det en anden kilde til stolthed for os at øge produktionen med 40 procent med den produktion, der produceres med indenlandske og nationale arbejdsbænke sammenlignet med maskiner med udenlandsk oprindelse. ”

Minister Akar sagde, at alle indenlandske og udenlandske krav vil blive opfyldt hurtigere med den nye produktionslinje, "jeg vil gerne sige, at dette er et vigtigt skridt både økonomisk og med hensyn til vores sikkerhed." sagde han.

Da Akry sagde, at den negative virkning af at være afhængig af væven, der er produceret i udlandet, har været oplevet i de seneste år, sagde minister Akar: ”Når vi har en væven afhængighed, er vi stødt på situationer som at vi ikke kan få de materialer, vi gav penge. Hvis vi går med denne hastighed, håber vi, at alle vores produktionsmaterialer vil være i stand til at gøre det på egen hånd, og vi vil udvikle det videre. ” han talte.

Minder om, at Ministeriet for Nationalforsvar har produceret forskellige forebyggende sundhedsforsyninger inden for rammerne af kampen mod koronavirusudbrud, sagde minister Akar:

”Vi mødte også et vigtigt behov ved at fremstille en produktionsbænk til kirurgisk maske. Indtil for to måneder siden var fraværet af maskefremstillingsmaskiner et andet problem. Der blev anmodet om nogle seriøse penge. På det tidspunkt, vi har nået, har konstruktionen af ​​maskiner, der fremstiller kirurgiske masker af dig, ændret hele ligningen og gjort vores arbejde lettere. Et meget vigtigt skridt er taget for at imødekomme ikke kun vores væbnede styrkers behov, men også med vores folk, venlige og broderlige lande. ”

Kom sikkert til stadiet i SAHRAS CERTIFIKATION

Minister Akar understregede, at bestræbelserne på at øge produktionen af ​​beskyttende sundhedsmateriale i fabrikker tilknyttet ministeriet for forsvar, sagde minister Akar:

”Vi har hidtil produceret ca. 30 millioner masker. Vi producerede over 500 tusind overalls og 140 ton desinfektionsmidler. Jeg tror, ​​at vi vil fortsætte denne produktion hurtigere og øge antallet endnu højere. I den kommende periode vil disse tal være meget højere. Hr. Formand har forskellige instruktioner. Ved at øge vores intensive arbejde og koordinering med de relevante ministerier og institutioner vil vi forsøge at udføre vores opgaver meget mere effektivt med hensyn til både produktion og distribution. ”

Minister Akar mindede om, at MKEK producerede prototypen på den mekaniske åndedrætsværn kaldet “Sahara”, idet han sagde “Produktion af indenlandske og nationale termometre og termiske kameraer er blevet registreret som en separat succes for MKEK”. Minister Akar angående "Sahara", "Certificeringsprocessen er også nået et vist stadium. Vi vil snart være i stand til at imødekomme behovene i både vores land, vores væbnede styrker og venlige og allierede lande ved at producere 500 enheder om ugen. ” sagde han.

MERE KVALITET FRA DETS EGNE VERDENSBRUD

Takket være den nyetablerede linje er det planlagt at øge produktionskapaciteten tre gange. Takket være den nye linje, der vil producere 7.62 mm x 39 Kalashnikov-patroner, 7.62 mmx51 NATO-patroner, 7.62 og 5,56 mm Shirred Maneuver-patroner, vil den interne og eksterne efterspørgsel være mere behagelig og produktion af højere kvalitet realiseres. Takket være det projekt, der vil fjerne den udenlandske afhængighed i patronen, er MKEK's mål at øge dens konkurrenceevne.

Med dette projekt har MKEK, der har erhvervet en struktur, der ikke kun kan overføre produktionen, men også produktionsteknologien, fjernet den udenlandske afhængighed for både produkt- og patronproduktionstællere med denne investering.

Mens alle tællere, der leveres under projektet, er 100 procent indenlandske, anføres det, at produktionsbænkerne til patroner er af højere kvalitet og effektive end deres modparter i verden.

Dette diasshow kræver JavaScript.Vær den første til at kommentere

Yorumlar