Er intercity-rejseforbud afskaffet? Hvornår ophæves rejseforbudet i 15 provinser?

Hvornår ophæves intercity-rejseforbudet, hvornår ophæves rejseforbudet i provinsen?
Hvornår ophæves intercity-rejseforbudet, hvornår ophæves rejseforbudet i provinsen?

Forbud mod intercity-rejser fortsætter på grund af CoVID-19-virus. Et nyt cirkulær blev udstedt i går, mens borgerne ønskede, at forbuddene skulle slutte så hurtigt som muligt, og det blev oplyst, hvornår rejseforbudene ville afslutte. Her "Er intercity-rejseforbud ophævet? Hvornår ophæves rejseforbudet i 15 provinser? Svaret på spørgsmålene ...


Indenrigsministeriet sendte et ekstra cirkulære til de 15 provinsstyreorganer om, at rejsebegrænsningen for 3 blev forlænget indtil 81. juni 14. Der vil blive foretaget 15 provinser med storbystatus til Zonguldak ad land, luft og sø (offentlig transport, privat køretøj osv.). alle indgange / udgange suspenderes midlertidigt i 19 dage fra 2020:24.00 tirsdag den 03. maj 2020 til 24.00:XNUMX onsdag den XNUMX. juni XNUMX.

I cirkulæret sendt af ministeriet til guvernoraterne fortsætter fysisk kontakt, åndedræt osv. Over hele verden. For at håndtere coronavirus-epidemien (Covid-19), som øger antallet af mennesker inficeret ved at transmittere meget hurtigt, anføres det, at det er vigtigt at tilvejebringe social isolering ved at reducere social mobilitet og interpersonel kontakt. Det anføres, at hvis dette ikke opnås, vil spredningen af ​​virussen accelerere, og antallet af mennesker, der har brug for behandling, vil stige, og dette vil medføre alvorlig forringelse af folkesundheden og den offentlige orden.

På kabinetsmødet, som formand for præsident Recep Tayyip Erdoğan blev afholdt, i går på det nåede punkt, blev det bemærket, at de foranstaltninger, der skal træffes / skal træffes for indgang / udgangsbegrænsning til 14 provinser med storbystatus og til Zonguldak-provinsen blev evalueret. Som et resultat af evalueringerne blev det oplyst, at det blev besluttet at fortsætte fremgangsmåden i overensstemmelse med henstillingerne fra Videnskabsrådet i 15 provinser, hvor byens indgangs- og udgangsbegrænsninger blev anvendt.

I denne sammenhæng blev følgende forsigtighedsafgørelser specificeret af de relevante guvernører i overensstemmelse med artikel 11 / C i den provinsielle administrationslov og artikel 27 og 72 i den generelle sanitærlov:

Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, Istanbul, Izmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van provinser og Zonguldak provinser med i alt 15 provinsgrænser til land, luft og sø (offentlig transportkøretøj) , privat køretøj osv.) vil midlertidigt blive suspenderet fra tirsdag 15. maj 19 til onsdag den 2020. juni 24.00, 03 onsdag den 2020. maj 24.00 i XNUMX dage. Det vil være vigtigt, at alle borgere, der bor / opholder sig i disse provinser, bliver i deres byer i den specificerede periode. De procedurer, principper og undtagelser, der er fastlagt i de tidligere cirkulærer vedrørende begrænsningen af ​​byens indgang og udgang, er også gyldige for den begrænsningsperiode, der er indført i dette cirkulære.

I overensstemmelse med den relevante lovgivning blev guvernørerne bedt om straks at tage de nødvendige beslutninger og ikke at forårsage problemer i praksis. Borgere, der ikke overholder de trufne beslutninger, vil blive pålagt administrative bøder i henhold til artikel 282 i den generelle sanitetslov. Afhængig af modsigelsens betingelse, vil de nødvendige procedurer blive truffet i overensstemmelse med de relevante artikler i loven, og nødvendige retssager vil blive indledt inden for rammerne af artikel 195 i den tyrkiske straffelov vedrørende kriminel adfærd.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer