Dokumentaren fra Istanbul lufthavn forbereder sig på at møde publikum

istanbul lufthavns dokumentar gør sig klar til at møde publikum
istanbul lufthavns dokumentar gør sig klar til at møde publikum

Når alle faser er afsluttet, tilbyder Istanbul lufthavn fly til mere end 200 destinationer med en årlig kapacitet på 300 millioner passagerer. Dokumentarfilmet for Istanbul lufthavn, der vil være vært for næsten 100 flyselskaber, forbereder sig på at møde publikum.

Tyrkiet planlagde at gøre et vigtigt punkt i den civile luftfart i Istanbul lufthavn, processen med emneområder, der hidtil fra bygningen "Victory Monument: Istanbul Airport" dokumentar 31. maj søndag for første gang HDI Istanbul Airport Youtube Det sendes på hans konto og på tv-kanaler kl. 20.

I dokumentaren skal du se sejren i et spændende løb, beslutsomhed og mod mod 42 måneders tid ...

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar