Hvordan vil flyet med İZBAN, ESHOT og Metro være i weekenden i Izmir?

izmir eshot og metroplaner i weekenden i izmir
izmir eshot og metroplaner i weekenden i izmir

En offentlig transportplan blev udarbejdet i dagene 9. til 10. maj, hvor udgangsforbudet vil blive implementeret i Izmir. Offentlig transport til fritagede faggrupper og ansatte; ESZOT-busser vil blive givet af İZBAN, der drives af Metro og TCDD-Izmir Metropolitan Municipality-partnerskab. Busser på syv private ruter tildelt sundhedspersonale vil også køre.


ESHOT-busser, Metro og İZBAN vil tilbyde offentlige transporttjenester til fritagede faggrupper og ansatte den 9.-10. Maj, hvor portforbudet implementeres i Izmir. Fra 8 om natten forbinder fredag ​​9. maj til lørdag 00.00. maj; I den to-dages periode indtil 10 søndag aften den 00.00. maj; Busser og metro hver halve time mellem 06.00-10.00 / 16.00-19.00 / 23.00-00.30; İZBAN-tog kører en gang hvert 24. minut.

ESHOT-busser betjener 49 hovedlinjer. De sidste stoppesteder for linjer 470 (Tınaztepe - Lausanne-pladsen), 680 (Bozyaka - Lausanne-pladsen), 681 (F. Altay - Lausanne-pladsen) og 691 (Gaziemir - Lausanne-pladsen) blev tidligere revideret som Halkapınar Transfer Center. Denne applikation fortsætter. det samme; Konak er det sidste stop for linier 912 (Egekent Transfer Center - Alsancak Train Station), 921 (Bostanlı Iskele - Alsancak Train Station) og 963 (Evka 3 Metro - Alsancak Train Station).

Buslinjer, der skal køre langs portforbudet

Linie nr Linjenavn Linie nr Linjenavn
5 Narlıdere- Üçkuyular Pier 311 İnciraltı - F.Altay
8 Guzelbahce- F.Altay 314 Evka3- Bornova Metro
10 Uckuyular İsk.-vært 429 Güzeltepe- Bostanlı Pier
17 Uzundere messe - F.Altay 443 Egekent- Bostanlı Pier
18 Yesilyurt- Konak 445 Evka 2 - Bostanlı Pier
20 Koop. Huse- Konak 446 Evka 5 - Bostanlı Pier
23 Uzundere - Konak 465 Tinaztepe-palæ
27 Çamlık- Mansion 470 Tınaztepe -Lozan-pladsen
(Sidste stop er Halkapınar Transfer Center)
33 Kadifekale-palæ 502 Cengizhan - Halkapınar Metro
34 Esentepe- Told 550 Günaltay-palæ
46 Çobançeşme-told 555 Busstation - Halkapınar Metro
53 MTK Altındağ- Halkapınar 560 Pınarbaşı - Halkapınar Metro
72 İşçievleri-vært 585 Evka 4- Bornova Metro
74 Yenigün Mah.-Şirinyer Akt. central 599 M.Erener- Halkapınar Metro
77 Nafizgürman - Halkapınar Metro 2 680 Bozyaka-Lausanne-pladsen
(Sidste stop er Halkapınar Transfer Center)
125 M.Kemal Mah.- Halkapınar Metro 2 681 F.Altay-Lausanne Square
(Sidste stop er Halkapınar Transfer Center)
148 Honor Underground 2 Mahallesi- Halkapinar 691 Gaziemir- Lausanne-pladsen
(Sidste stop er Halkapınar Transfer Center)
168 Evka 4- Halkapınar Metro 820 Harmandalı-Bostanlı Pier
171 Tınaztepe- Mansion 879 F. Altay Gaziemir District Garage
193 Yurtoğlu-palæ 912 Egekent Akt.-Alsancak Station
(Sidste stop er Konak)
233 Esbaş Akt. Centre-palæ 921 Bostanlı Pier - Alsancak Train Station
(Sidste stop er Konak)
240 Zübeyde Hnm. Mah.- Halkapınar Metro 2 963 Evka 3 Metro- Alsancak Train Station
(Sidste stop er Konak)
268 Doğanlar- Bornova Metro 969 Balçova- F.Altay
285 Evka 1- Konak 971 Narbel-F.Altay
302 Busstation- Konak
İZBAN På linjen Selçuk-Tepeköy; 09.00, 18.10 og 23.38 fra Tepeköy; I alt 07.10 flyvninger arrangeres fra Selcuk kl. 16.30, 23.00 og 6. Alle sejladsprogrammer blev offentliggjort både på Izmir Metropolitan Kommunes websted og på de officielle websteder og sociale mediekonti for de relevante transportorganisationer.

Syv specielle linjer til sundhedspersonale
Antallet af busruter, der udelukkende var planlagt til sundhedsarbejdere, blev øget til syv. Disse køretøjer vil fortsætte deres fly i overensstemmelse med skiftetiden på hospitalerne. Kun det medicinske personale kan komme på de busser, hvorpå skiltet, der siger ”For sundhedsarbejdere er til”, bliver hængt. Køretøjer i henhold til driftsordren for hospitaler Buca, Gaziemir, Güzelbahçe, KarşıyakaGensidige flyvninger fra Yenişehir og Foça på bestemte tidspunkter morgen og aften. Ruteoplysninger og køreplan for køretøjer er som følger:

sundhedslinjer
sundhedslinjer

Buca-service
Journalistforfatter İsmail Sivri Boulevard, et servicekøretøj; Buca Üçkuyular, Özmen Street, Seyfi Demirsoy Hospital, Forbest Street, Cemil Şeboy Street, Running Road Street, Sirinyer, Mehmet Akif Street, Yesillik Street, Old Izmir Street, Ali Riza Avni Boulevard, Bozyaka Training and Research Hospital, Journalist Hasan Tahsin Street, Polat Street vil følge ruten til İKÇÜ Yeşilyurt Atatürk Training and Research Hospital. Køretøjer; 06.15 / 14.15 / 22.30 fra Gediz; Det afgår fra IKCU Ataturk trænings- og forskningshospital kl. 07.15 / 15.15 / 23.15.

Gaziemir-service
Gaziemir busforbindelse fra sidste stop; 80 Street, 73 Street, Abdülhamit Yavuz Street, Gaziemir Nevvar Salih İşgören Hospital, Önder Street, Akçay Street, Yeşillik Street, Halide Edip Adıvar Street, 2904/1 Street, Saim Cikrikci Street, Bozyaka Training and Research Hospital, Ordu Street, Mizrakli Street Følger ruten til Polat Street, İKÇÜ Yeşilyurt Atatürk trænings- og forskningshospital, İhsan Alyanak Street, Hıfzıssıhha Junction, İnönü Street, F.Altay Square, Mithatpaşa Street, Dokuz Eylül University (DEU) Hospital. Køretøjer; 07.30 fra Gaziemir Last Stop; Det afgår fra DEU Hospital mellem 08.30 / 16.30.

Güzelbahçe-service
Bus fra Güzelbahçe busstoppested; 565 Street, Erler Street, Şehit Kemal Street, 884 Street, Seferihisar Street, Mithatpaşa Street, DEU Hospital, F.Altay Square, İnönü Street, Hıfzıssıhha Junction, İhsan Alyanak Street, Polat Street, İKÇÜ Yeşilyurt Atatürk Street og Training Hospital, Vil følge ruten Ordu Street, Saim Cikrikci Street, Bozyaka Training and Research Hospital. Køretøjer; 07.20 fra Güzelbahçe Last Stop; Det afgår fra Bozyaka Hospital mellem 09.00 / 16.30.

Karşıyaka Girne service
Karşıyaka Skyttelbussen der afgår foran Mc Donalds på Girne Street; Det vil følge ruten fra Girne Boulevard, Anadolu Street, Egekent Junction, Anadolu Street, Çiğli Altgeçit, Airport Street, 8780/1 Street, Çiğli Regional Training Hospital, Ata Sanayi District Polyclinic. Køretøjer; Girne Mc Donald's foran 07.50; Det afgår fra Çiğli Regional Training Hospital kl. 16.30.

Karşıyaka Egekent 2 Service
Bus med afgang fra Egekent 30. august District; İzmir-Çanakkale Road, Anadolu Street, Şemikler Junction, Erdoğan Akkaya Street, Karşıyaka Oral og Dental Health Center, Ordu Boulevard, Komponist Yusuf Nalkesen Street, Cihat Kora Anatolian High School, Ordu Boulevard, Girne Boulevard, Cemal Gürsel Street, Anadolu Street, Altınyol, Liman Street, Halkapınar, Pakistan Boulevard, Madmarked 1202/2 Street, Veterans Caddesi, Tepecik Training and Research Hospital og Dr. Suat Seren brystsygdomme og kirurgi Uddannelse og forskning Hospital vil følge ruten. Køretøjer; 2 fra Egekent 07.00 Last Stop; Det afgår fra Tepecik Training and Research Hospital kl. 16.30.

Halkapınar - Kemer Service
Bus til afgang fra Halkapınar Transfer Center; Pakistan Boulevard, Food Market 1202/2 Street, Gaziler Street, Tepecik Training and Research Hospital, Dr. Suat Seren brystsygdomme og kirurgi Uddannelses- og forskningshospital, Izmir Metropolitan Municipality Eşrefpaşa Hospital, vil følge ruten til Kemer Transfer Center. Køretøjer; 06.45 / 08.30 fra Halkapınar; Det afgår fra Kemer kl. 07.15 / 09.15.

Foça service
Skyttelbussen til afgang fra Hatundere İZBAN Station; Det når Foça State Hospital ved at følge ruten til Sanayi Bölgesi Caddesi, İzmir-Çanakkale Caddesi, İzmir-Foça Highway, Hacı Liman Evleri Sokak, Değirmenlik Caddesi. Køretøjer; Kl. 07.30 fra Hatundere; Han afgår fra Foça State Hospital kl. 08.15.Vær den første til at kommentere

Yorumlar