Yderligere bonuser til offentlige arbejdere betales i dag

yderligere bonusser fra offentlige arbejdere betales i dag
yderligere bonusser fra offentlige arbejdere betales i dag

Zehra Zümrüt Selçuk, minister for familie-, arbejds- og socialtjenester, mindede om, at de ekstra bonusser er 52 dage gamle og offentliggøres to gange om året og betales i to rater, der mindede om, at den første rate blev deponeret den 2. januar i den 26-dages obligatoriske betaling.


Selçuk understregede, at de 13-dages yderligere betalinger af offentlige arbejdere vil blive deponeret på konti i dag, og at de yderligere betalinger, der blev betalt til den offentlige arbejder i 6772, var inkluderet i de ekstra betalinger, der blev betalt til den offentlige arbejdstager i henhold til lov nr. 2017 om betaling af yderligere betalinger.

Selcuk, "ministeriet, da det altid skaber værdi for Tyrkiets fremtid. Vi vil fortsætte med at stå ved vores brødre i udviklingen af ​​vores arbejdere, der er den største tilhænger." brugte udtryk.

Bemærk at betalingerne blev foretaget inden Eid al-Fitr, lykønskede minister Selcuk arbejderens fest.Vær den første til at kommentere

Yorumlar