Karsan Bozankaya Købe Automotive's Electric Bus

karsan bozankaya køber elektrisk bus til biler
karsan bozankaya køber elektrisk bus til biler

Karsan for at øge dens effektivitet på markedet for elbusser, Bozankaya Udviklet af automobil- og elbusser, der har alle rettighederne som anført i et separat varemærkerettigheder i Tyrkiet, og som ikke er registreret på det internationale marked og købt alle intellektuelle og industrielle ejendomsrettigheder.


Producent af erhvervskøretøjer Karsan, Bozankaya Han meddelte, at han har underskrevet en kontrakt om overførsel af teknologi og overførsel af intellektuelle og industrielle ejendomsrettigheder med bil.

Med den pågældende aftale Bozankaya den elektriske bus, der er udviklet af Automotive-varemærkerettighederne som leveret i separat, Tyrkiet og blev registreret på det internationale marked med og uden intellektuel og industriel ejendomsret Karsan. Det anføres, at der blev truffet beslutning om at øge Karsans effektivitet på markedet for elbusser.

I erklæringen til selskabets offentliggørelsesplatform (KAP), “For at øge dens effektivitet på markedet for elbusser i meddelelsen om særlige tilfælde dateret 20. maj 2020; Bozankaya Automotive Machinery Manufacturing Import and Export Inc. (Bozankaya Automotive) har udviklet og har alle rettigheder 10,5 m., 12 m., 18 m. og 25 m. Trækkraft og højspænding (HV) relateret til alle intellektuelle og industrielle ejendomsrettigheder, know-how og teknologi, herunder datterselskabsinvesteringer, registrerede og ikke-indenlandske og i udlandet, forudsat at mærkerettighederne for de elektriske busser er separate. undtagen for nogle dele) For at overføre alle investeringer i forbindelse med busser til os Bozankaya Han meddelte, at han havde besluttet at underskrive en kontrakt om overførsel og overførsel af bilteknologi til intellektuelle og industrielle ejendomsrettigheder og at ansøge til Konkurrencemyndigheden om at få tilladelse til sådan overførselsoperationer.

Bozankaya Vores firma har ansøgt om konkurrencemyndigheden med anmodning om en overførselsaftale i henhold til kontrakten om teknologioverførsel og overførsel af intellektuelle og industrielle ejendomsrettigheder, der er underskrevet med Automotive, og udviklingen vil blive delt med offentligheden og vores investorer. ” Erklæringen sagde.


Vær den første til at kommentere

Yorumlar