80% af Kastamonu-kabelbaneprojektet er afsluttet

% af kastamonu-kabelbaneprojektet er afsluttet
% af kastamonu-kabelbaneprojektet er afsluttet

Kastamonu Mayor Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu besvarede spørgsmålene fra Istanmonu TV-udsendelse på Gönül Geography og besvarede spørgsmålene fra İstamonu-redaktør i Chief Hüseyin Karadeniz. Vidinlioğlu sagde, at kabelbaneprojektet er en dolk, der sidder fast på begge sider af Kastamonu.


Når han sagde, at han synes, at kabelbaneprojektet er forkert, sagde borgmester Vidinlioğlu: ”Hvis kabelbanen var i min tid, ville jeg ikke nærme sig kabelbanen. Men vi fandt det i svævebanen. Jeg ser svævebanen som en dolk, der sidder fast på to sider af Kastamonu. Hvis du kan tage svævebanen op til lufthavnen i Tyrkiet Ilgaz tid det placerer vores borgere hvor som helst, så bliver det meningsfuldt. Der er ingen mening i at komme fra slottet til tårnet. Du kommer inden for 2 minutter til fods. Så fugleperspektivet, du ser bare på tagene, du ser ikke byen inde, det er rigtigt. Derfor er svævebanen ikke helt meningsfuld, og dens tid er ikke egnet til tekstur. Men et gennemsnit på omkring 15 procent er afsluttet, men vi har alle fundet et rebeway-projekt med reb og førerhus. Dette har også en driftsomkostning. Det er ikke nødvendigt at gå ind i politik om dette emne med et projekt på 80 procent afsluttet. De to sider af byen vil samles. Du kommer fra slottet, og du rejser fra slottet til tårnet. I gennemsnit er det indbetalte beløb hidtil omkring 80 og et halvt, hvilket allerede er 55 tusind af KUZKA. Cirka 200 millioner betalinger blev foretaget af kommunen. Der er et meget mere antal, som vi skal betale tilbage. ”Vær den første til at kommentere

Yorumlar