KIPTAS Silivri lodtrækning på 3. trin

kiptas silivri scenetegning blev lavet
kiptas silivri scenetegning blev lavet

I sin tale ved KIPT Silivri i 3. etape Kura Lotteri-ceremoni kaldte İBB-præsident Ekrem İmamoğlu følgende opfordring til General Manager Ali Kurt: ”Du vil levere nogle af de huse, vi tegner. Vi, vores landsmænd derfra og deres pårørende, under hensyntagen til minimumsløngrænsen i Tyrkiet kunne ikke engang drømme om vores mennesker med indkomst på et minimum, et projektkoncept kan tage hjem med indkomst, I Silivri 4-projekt meddeler. Lad os tegne partier i dag og få evangeliet leveret til deres familier. Næste uge; Lad os fodre vores mennesker, vores samfund med håb om, at "selv under disse forhold kan der opnås muligheder". Dette er vores ansvar. Forhåbentlig giver vi denne gode nyhed til vores Istanbul næste uge gennem KIPTAS. ”


Præsident Ekrem Imamoglu, Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), deltog i KIPTAS Silivri Lotteri ceremoni på 3. trin. İBBoğlu generalsekretær İBB Yavuz Erkut, İBB præsident rådgiver og SözcüSü Murat Ongun, KİPTAŞs formand Ertan Yıldız og KİPTAŞs generaldirektør Ali Kurt blev ledsaget. Kurt holdt byens tale før ceremonien.

KURT: “ANVENDELSE MED LICENSFORSKILLING FRA HVER ANDRE”
Han understregede, at de har gjort betydelige fremskridt på kort tid, og at Silivri, 3. etape, socialt boligprojekt er et af dem. Kurt delte oplysningerne om projektet og sagde:

”Vores projekt, der består af 1513 boliger, 7 kommercielle enheder, 300 moske med 1 mennesker, 26 klasseværelser, 4 folkeskoler og 1 sundhedscenter, blev udført med 3 entreprenørselskaber i 3 faser. I august 2019 gjorde to af vores faser fremskridt omkring 2-70 procent, mens et af vores faser var bag forretningsplanen med 75 procent. Som et team bragte vi denne fase til det samme niveau som vores andre faser med den forretningsmodel, vi udviklede inden for rammerne af loven. Da vi først diskuterede projektet, indså vi, at projektets licens og implementering adskiller sig fra hinanden. Reguleringsplaner blev også annulleret. Vi startede processen med hurtig udarbejdelse af udviklingsplaner. Efter at have sikret godkendelsen af ​​planerne fra IMM, modtog vi ændringen af ​​revisionslicensen i overensstemmelse med vores nuværende projekt og afsluttede vores gulvbelægningstransaktioner fra jul.

KURT: "BETALINGER I APRIL-MAJ UDBETALING I 2 MÅNEDER"
Kurt udtrykte, at de planlægger at skyde på Eurasia Show Center i Yenikapı for 2 måneder siden, og Kurt sagde, at de ikke kunne opfylde disse anmodninger på grund af pandemien. Kurt sagde, at de gik til ordningerne for modtagerne, der ville have vanskeligheder i denne proces. ”Vi udsatte betalingerne fra april til maj i 2 måneder. I vores interimsperiode i maj lavede vi en ordning, der skulle betales i 4 lige store rater. Vores mål med denne applikation var at lette byrden for vores borgere, der betaler både leje og rater. Vi er stolte af at være den første virksomhedsstruktur, der også i denne ansøgningsproces udbrud i Tyrkiet, ”sagde han.

İMAMOĞLU: “VI LAGER PROJEKTET UDEN KONFLIKT”
İBBoğlu, præsident İmamoğlu sagde, ”I en så vanskelig periode og i et uroligt miljø har alle KIPTAS vist sin omhyggelighed med at forberede et projekt, der havde visse problemer før, at gøre det til de rette indehavere på den mest kvalificerede måde og holde sin kvalitet på højeste niveau. Jeg takker oprigtigt medarbejderne, General Manager, bestyrelsesformanden, alle ledere og selvfølgelig alle medarbejdere i marken. Da jeg besøgte marken, så jeg med mine øjne, at der blev leveret både et arbejdsmiljø, der var egnet til pandemiprocessen, og at kvaliteten af ​​den produktion, som modtagerne ønskede, blev afsløret. Jeg var glad ".

Når han sagde, at han fulgte projektet fra starten, sagde İmamoğlu: ”Nogle af vores folks ønsker og krav er også på min dagsorden. Det er et værdifuldt punkt med hensyn til dens placering. Det har en identitet til at leve en anden proces i Silivri. Der er noget, der forstyrrer mennesker. I foldere eller mock-ups er der et grønt felt ved siden af, det har en proces foran os, der ikke er blevet udført overhovedet, men ikke er startet overhovedet. Der er et rekreativt område her, det er IMMs pligt og ansvar at berige stedet og berige det med formen af ​​en markant Istanbul-park ”.

“VI HAR ANSVAR FOR AT TILFØJE ASTETISK FØLELSE TIL BYEN”
Idé understreger, at KİPTAŞs vigtigste filosofi er at producere sociale boliger, understregede İmamoğlu, at tilføjelse af en følelse af æstetik til byens udvikling er et af de vigtige mål. İmamoğlu påpegede, at det er bydende nødvendigt, at statslige institutioner har en sådan prioritet og ansvar. Det har en sådan mission. I en anden mission, dog begrebet socialboliger, giver folk mulighed for at få boliger med indkomst til deres hjemmeforhold i Tyrkiet en finansiel regulering også om evnen til at give ham, afbetaling, så kun kunne drømme om folket og give et boligkøb miljø kan realisere hans drøm har forpligtet. Disse principper er vigtige for KIPTAS-filosofien. Processen med at skabe modelmodeller relateret til bytransformation er naturligvis en anden dimension. "Det skal have evnen til at producere et økonomisk afbalanceret projekt og evnen til at producere projekter, der kan bidrage til byforvandlingen og byfornyelsen i Istanbul i reel forstand."

“VI SKABER NYE MULIGHEDER”
İmamoğlu bemærkede, at hele verden vil gå ind i et sundheds-, socialt liv og økonomisk urolig proces på grund af den pandemiske proces, og understregede, at de handler med en ånd af mobilisering i denne forstand. İmamoğlu påpegede, at disse dage kan overvindes ved at etablere et miljø med solidaritet, forsoning og tillid og fortsatte som følger:

”Denne proces slutter, livet fortsætter. Men institutioner som os har pligt til at pleje folks håb med de rigtige job. På trods af disse vanskeligheder er vores evne til at producere job; På trods af disse vanskeligheder med at skabe job; På trods af disse vanskeligheder har vi en forpligtelse til at demonstrere evnen til at maksimere vores medarbejders komfort. På trods af alle disse vanskeligheder fortsætter vi med at forbedre vores medarbejders forhold. Vi vil skabe nye jobmuligheder, og vi vil være håb for nogle sektorer med de banebrydende trin, vi vil fremføre. ”

“FERIE ER TRANSPORTERET TIL FAMILIER”
Efter disse ord sluttede İmamoğlu sin tale med at foretage følgende opfordring til Kurt, General Manager for KIPTAS:
”Du leverer nogle af de boliger, vi tegner i juni. Vi, vores landsmænd derfra og deres pårørende, under hensyntagen til minimumsløngrænsen i Tyrkiet kunne ikke engang drømme om vores mennesker med indkomst på et minimum, et projektkoncept kan tage hjem med indkomst, I Silivri 4-projekt meddeler. I disse dage kæmper vi med både moralske og økonomiske moraliteter i disse dage; Lad os lykkes med at være håb for mennesker ved at producere den rigtige måde, den rigtige metode, den rigtige model og producere kvalitet og kvalificeret arbejde. Lad os tegne partier i dag, lad os levere de gode nyheder om Eid til deres familier. Lad os fodre vores mennesker, vores samfund, i håb om 'Det er muligt at få muligheder, selv under disse forhold' i næste uge. Dette er vores ansvar. Forhåbentlig giver vi denne gode nyhed til vores Istanbul næste uge gennem KIPTAS. Vores venner vil forberede sig på dette. ”

I nærværelse af talerne i den 23. notarius af Bakırköy blev der startet et lotteri. Imamoglu, Erkut, Ongun, Yildiz og Kurt har bestemt fornavne og lejligheder, de har vundet i Silivri 3rd Stage Project med deres lodtrækning.Vær den første til at kommentere

Yorumlar