Forordning om ulovlig overtrædelse af sanktioner på broer og motorveje

Regulering af bro- og fodgængerovergange på motorveje
Regulering af bro- og fodgængerovergange på motorveje

Minister Karaismailoğlu sagde i sin erklæring, at der blev truffet nogle arrangementer inden for vejtransport for at aflaste både virksomheder og borgere inden for rammerne af epidemiske foranstaltninger.


Karaismailoğlu sagde, at reglerne for transport af passagerer i busser også er implementeret inden for disse rammer, ”Vores ministerium har konfiskeret situationen, da nogle virksomheder transporterede passagerer til meget høje gebyrer på grund af begrænsningen af ​​rejser og reduktion af antallet af passagerer, der skal transporteres på busser. Vi bragte loftprisansøgning til busser. Således sikrede vi begge vores borgeres rettigheder og forhindrede, at virksomheder blev knust under stigende omkostninger. ” han snakkede.

Karaismailoğlu erklærede, at busbilletpriserne var garanteret af staten med de ordninger, der blev truffet af Generaldirektoratet for Transporttjenester Forordning om vejtransportforordningen, hvilket således forhindrede salg af billetter til borgere til ublu priser.

loftgebyrer, der skal anvendes i persontransport ad landevej
loftgebyrer, der skal anvendes i persontransport ad landevej

“Priserne gælder indtil 31. juli”

Karaismailoğlu påpegede, at de foranstaltninger, der blev truffet mod epidemien, øgede omkostningerne for de virksomheder, der opererer inden for vejtransport, og sagde, at mange virksomheder ikke var i stand til at operere.

Derfor sagde Karaismailoğlu, der sagde, at borgerne ikke er i stand til at finde busbilletter, at med kommunikationen om basistold / takstafgift, der skal anvendes inden for passagertransport, tages der også ekstraomkostninger i betragtning til de virksomheder, der udfører indenrigs persontransport.

Karaismailoğlu sagde, at han forklarede, at forordningen er planlagt på en måde, der gør det muligt for virksomheder at overvinde de stigende omkostninger og beskytte borgerne:

”Således vil vores borgere nu være i stand til at finde bustjenester, og virksomheder vil være i stand til at overvinde de stigende omkostninger. Ankara-Istanbul-busbilletpriser, med den højeste passagertæthed, vil ikke overstige 160 lira med den nævnte regulering foretaget i henhold til kilometertalberegningen. Gulv- og loftspriser, der er fastlagt af kommunikationen, gælder indtil 31. juli. Derefter, med normaliseringsprocessen, gendannes priserne. ”

Forordning om ulovlig overtrædelse af sanktioner på broer og motorveje

Med henvisning til ændringsforslaget, der blev offentliggjort i Tidende i dag, om administrative bøder, der pålægges borgere, der passerer gennem broer og motorveje uden at betale deres gebyrer, sagde Karaismailoğlu: "I overensstemmelse med den lovbestemmelse, der blev truffet i 10 for at reducere administrative bøder op til 4 gange ved ulovlige overfarter fra broer og motorveje, Forordningen blev ændret. Derfor forhindrede vi vores borgere i at opleve nogen vanskeligheder. ” brugte udtryk.

Minister Karaismailoğlu tilføjede, at med ændringsforslaget øger de, der passerer motorveje uden at betale deres gebyrer den straffri betalingsperiode til 15 dage, der bestemmes som en uge efter overgangen.Vær den første til at kommentere

Yorumlar