Producent af køb af frist på købspris

Kornpriser for lækkerier Producenter
Kornpriser for lækkerier Producenter

Minister for landbrug og skovbrug Bekir Pakdemirli oplyste, at købspriserne for korn, de annoncerede, gjorde landmændene glade og tilfredse, og at TMO i år vil købe hvede fra 1650 lira og byg fra 1275 lira.


Ministrene Pakdemirli, som er Tyrkiets største landbrugsvirksomheder i Sanliurfa Ceylanpınar statsgård, gennemførte den første høst i korn, sagde han.

På Ceylanpınar Agricultural Enterprise foretog Pakdemirli, der var bag rattet på mejetærskeren og høstet byg, evalueringer af kornsæsonen.

Minister Pakdemirli ønskede, at den nye sæson skulle være gavnlig, lykkebringende og frugtbar for alle producenter.

Pakdemirli forklarede, at sveden fra landbruget, arbejdet, der er givet til jorden, det udsædte frø, den bøn, der er lavet og frugterne af et års arbejde, er samlet.

”Vi lavede vores første høst inden festen. Som du ved, var vi tilfredse med vores producenter af korn sidste år med producentvenlige politikker, og i år er vores kornproducenter meget tilfredse med de priser, der er annonceret af vores præsident. I år annoncerede vi, at vi vil købe hvede fra 1650 lira og byg fra 1275 lira som det tyrkiske kornbestyrelse. Vores landmand, vores producent er tilfreds. Her er arbejdskraften høj, sveden er høj, lige nu er vi måske her i 40-50 grader, vi har lige høstet med venner på mejetærskeren. Nu losses det langsomt ind i lastbiler, disse tager ud mod lager og siloer. Vi ønsker, at vores høst skal være gavnlig, lykkebringende og frugtbar. ”Vær den første til at kommentere

Yorumlar