Det første indenlandske eksport tog med Marmaray Pass når Tekirdağ

Toget, der passerer marmaray, nåede Tekirdaga
Toget, der passerer marmaray, nåede Tekirdaga

Med starten af ​​passagen af ​​vogne lastet fra Marmaray blev den første uafbrudt eksport fra Anatolia til Tekirdağ realiseret. Med ceremonien, der blev arrangeret med deltagelse af guvernør Yıldırım, blev den første eksportmaterielbelastede container, der vil blive transporteret fra Tekirdağ Station til ASYAPORT-havnen, lastet på lastbilerne og på vej mod ASYAPORT-havnen.

Guvernør Yıldırım talte ved ceremonien: ”I dag er en historisk dag for Tekirdağ, Ahmet Soyuer Bey giver alvorlig merværdi til både Tekirdağ og landets økonomi. Det er første gang, at gods transporteres af containere. Containerne her kan nu sendes til alle hjørner af verden ved at indlæse skibene fra ASYAPORT Port. Faktisk er dette vores første tog til Süleymanpaşa, men det andet tog, der blev brugt af ASYAPORT, kom til Çorlu, det forrige tog. I toget, der kom til Çorlu, blev de materialer, der kræves til produktion af et firma i den europæiske frizone, leveret. Når disse tog skaber mere merværdi, vil vi se mere og vores Tyrkiet. Jeg takker Ahmet Soyuer Bey før jer alle. Havnen vil vokse, der er blevet arbejdet meget på den. Jeg håber, at når Tekirdag dyrkes, vil Tyrkiet give mere merværdi. Vores Tekirdağ er en provins med kapacitet til at blive en logistisk base i fremtiden. Vi bestræber os på at gøre Tekirdağ til et logistikcenter med vores institutioner. ” sagde.

Ceremonien sluttede efter ofring og bønner.

Foruden guvernøren Yıldırım, Tekirdağ-stedfortrædere Çiğdem Koncagül, İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Metropolitan Municipality borgmester Kadir Albayrak, TCDD 1. regionaldirektør Levent Meriçli, Süleymanpaşa distriktsguvernør Harun Kaya, provinsiel Gendarmerie-kommandant Sd. Albi. Osman Kılıç, provinspolitimester Mehmet Erduğan, Süleymanpaşa-borgmester Cüneyt Yüksel, Trakya-udviklingsagentets generalsekretær Mahmut Şahin deltog.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar