Masker distribueret til håndværkere, der leverer offentlig transport i Van

masken blev distribueret til de håndværkere, der leverer massetransporttjenester i varevogn
masken blev distribueret til de håndværkere, der leverer massetransporttjenester i varevogn

Van Metropolitan Kommune desinficerede sine køretøjer ved at distribuere masker til taxaminibusser og private offentlige bushandlere, der leverer offentlig transport i byen inden for rammerne af coronavirus-foranstaltninger.


Foretaget en effektiv kamp mod coronavirus-epidemien, der påvirker hele verden, fortsætter Metropolitan Municipality sine aktiviteter på alle områder uden afbrydelse. I denne sammenhæng samarbejdede og distribuerede teamet for sundhedsanliggender og transportafdeling masker til kommerciel taxa, private offentlige busser og minibuschauffører i byens centrum. Holdene desinficerede også køretøjer ved at informere chauffører om brugen af ​​masker og coronavirus.

Når han talte om det udførte arbejde, sagde Adil Allahverdi, chef for sundhedsanliggender, at de havde distribueret 10 tusinde masker til chaufførmændene, der leverede offentlig transport i hele byen, efter instruktioner fra guvernøren i Van og Mehmet Emin Bilmez, viceborgmester for hovedstadskommunen.

Adil Allahverdi oplyste, at de også foretog sprøjtning i taxaer og varevogne, hvor de distribuerede masker.

”Når coronavirus-epidemien kommer på dagsordenen, tager vi også en handling og tager en effektiv kamp mod epidemien ved at tage vores forholdsregler på højeste niveau. I denne sammenhæng distribuerer vi omkring 10 tusinde masker til vores chauffører, der bruger offentlig transport, taxa, minibus og private offentlige busser. Sammen med masken distributionen desinficerer vi vores offentlige transportkøretøjer. Vi ønsker, at vores borgere skal fortsætte med at blive hjemme, og når de skal ud, skal de følge reglerne. Forhåbentlig vender vores provins og vores land tilbage til det normale ved at overvinde denne epidemi så hurtigt som muligt. ”

Taxichauffør Zeki Fidan erklærede, at de er tilfredse med det arbejde, der er gjort for de håndværkere og borgernes helbred. Det desinficerede også vores køretøjer. Det arbejde, vi gør for at bære vores borgere på en sundere og hygiejnisk måde, er ekstremt vigtigt. Vi takker alle, der har bidraget, ”sagde han.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer