Robothjælpere kommer til Mehmetçi!

mehmetcige robothjælpere kommer
mehmetcige robothjælpere kommer

Mellemklasse niveau 2 ubemandet landkøretøjsprojekt er underskrevet mellem formandskabet for forsvarsindustri (SSB) og ASELSAN.


Præsident for præsidentens forsvarsindustri. Dr. İsmail Demir: “Robothjælpere kommer til Mehmetçi! Efter prototyperne af lette og mellemklasse ubemandede terrængående køretøjer underskrev vi en kontrakt med Aselsan om middelklasse 1. niveau. Bevæbnede ubemandede jordbiler vil blive leveret til KKK med projektet, hvor Katmerciler også vil være en platformproducent.

Projekt; Det involverer udvikling og masseproduktion af ubemandede jordbiler med opdagelse, overvågning, måldetektion, våbensystemer og andre nødvendige systemer, fjernbetjening, autonom brug og overlegen mobilitet. ”

Ubemandede systems plads inden for forsvar og sikkerhed øges dag for dag. Især under asymmetriske krigsforhold er det nødvendigt med ubemandede systemer, der kan operere på land, hav eller i luften og beslutte selv, for at udføre aktiviteter som rekognosering, overvågning, efterretning, forsvar, logistisk support og lignende hurtigt og effektivt.

ASELSAN vil blive udbredt brugt i fremtidens slagmarker;

  • Det kan fjernstyres,
  • Kan selv træffe beslutningstagning og implementering,
  • Det kan arbejde under alle forhold og har forskellige dimensioner.

Fortsætter med at arbejde med udvikling og produktion af ubemandede systemer.

I tråd med dette formål er konceptplatforme udviklet til at akkumulere viden og erfaring om autonomi, bevæbning af ubemandede systemer, koordinering af flere ubemandede systemer og deres integration i kommando- og kontrolsystemer, der danner kritiske byggesten i dette område. ASELSAN introducerede sit første ubemandede jordkøretøj, İZCİ, og GEZGİN på IDEF 14 International Defense Fair, der blev afholdt for 2007 år siden. ASELSAN har perfektioneret sin teknologiske infrastruktur inden for ubemandede systemer gennem årene og udviklet partnerskaber med indenlandske / udenlandske platformproducenter.

ASELSAN har bragt nationale og højteknologiske lignende produkter til at imødekomme TSK's behov inden for ubemandede systemer. I fortegnelsen over vores sikkerhedsstyrker har ASELSAN-produkt ubemandede luft-, sø- og landskøretøjer (Bomb Destruction Robots) arbejdet i mange år.Vær den første til at kommentere

Yorumlar