Vær ikke stæd med at køre, når du ser dette tegn på bussen!

regler for social afstand overholdes i kommunale busser i Mersin
regler for social afstand overholdes i kommunale busser i Mersin

Mersin Metropolitan Municipality underskriver omhyggeligt regler, der overholder de sociale afstandsregler, der skal overholdes på grund af coronavirus-epidemien i byens offentlig transport. Mersin Metropolitan Municipality, der handler i overensstemmelse med cirkulæret for indenrigsministeriet om erhvervelse af halvdelen af ​​antallet af passagerer, tager op til 21 passagerer. Metropolitan ændrede ikke antallet af busser og ture på banen for at forhindre, at denne situation forårsager offer. Mens 175 busser med Büyükşehir tages i brug hver dag, betjenes 92 busser i løbet af udgangsordene. Når bussen når 21 passagerers kapacitet, informeres borgerne ved at vedhæfte et "fuldt" skilt.

Advarselsstrimler blev hængt på de dobbelte sæder


Efter coronavirus-epidemien udsendte indenrigsministeriet et cirkulære, hvori det krævede gennemførelse af halvt så mange passagerer på bybusserne. I henhold til denne beslutning, der blev taget for at beskytte den sociale afstand, fortsatte Mersin Metropolitan Municipality med at arrangere busser og advarselsstrimler om, at et af de dobbelte sæder skulle være tomt side om side blev anbragt på busser.

13 passagerer sidder, 8 passagerer står, 21 passagerer står

Når de nuværende busser fra Mersin Metropolitan Municipality kører med halv kapacitet, kan det tage op til 13 passagerer, hvoraf 8 er på sædet og 21 står.

Så snart bussen, der forlader det første stop, når 21 passagerer, hænger buschaufføren det “fulde” skilt på forruden og informerer borgerne, der venter ved stop, at de skal komme på den næste bus.

Nye passagerer kan ikke accepteres, så længe antallet af passagerer ikke er mindre end 21

Så længe antallet af passagerer på bussen ikke går under 21, fjernes det "fulde" skilt ikke fra forruden, og der tages ingen passager på noget stop. Når antallet af passagerer på bussen falder, hentes nye passagerer, og antallet af passagerer justeres til maksimalt 21 personer.

Det sikres af buschaufførens advarsler om, at enhver borger, der kommer på bybussen, bærer en maske, vasker hånden med et desinfektionsmiddel samt kun en passager, der sidder på de dobbelte sæder side om side og mindst 8 meters afstand mellem de 1 passagerer, der står. Således køres bybusser i overensstemmelse med reglerne for social afstand.

”Vi har ikke reduceret vores busser og linjer”

Ersan Topçuoğlu, leder af hovedafdelingen for hovedstadskontorets transportafdeling, sagde, at de ikke foretog nogen reduktion i busforbindelser ved at prioritere den offentlige interesse i coronavirus-epidemiprocessen og sagde: ”Når vi analyserer passagerværdierne og præsenterer dem for vores hovedstads-borgmester Mr. Vahap Seçer, er han bestemt en førte til, at vi undgik reduktion. Vi foretog ingen reduktioner i vores busser og linjer. ”

”Vores busser fortsætter deres ture med 13 passagerer, 8 stående, 21 passagerer i alt”

Topçuoğlu sagde, at de reducerede deres passagerkapacitet i kommunale busser med 50 procent i tråd med indenrigsministeriets cirkulære:

”I overensstemmelse med det cirkulære, der er sendt af indenrigsministeriet, er passagerkapaciteten i vores busser reduceret med 50 procent. Med andre ord fortsætter vores bybusser deres ture med i alt 13 passagerer, 8 siddende og 21 stående. Mens vores busser rejste med 21 passagerer, kunne vores borgere, som ventede på stop, ikke forstå, at vores venner var i stand til at indikere, at bussen var fuld ved at nærme sig stationen med et håndsignal eller øje til øje, da vores borgere ikke kunne se inde i busserne eller ikke kunne forstå, om de var fulde i forhold til passagerkapacitetsforholdet. Som om chaufføren fortsatte uden at tage passageren, forekom en negativ opfattelse på vegne af både vores kommune og vores chaufførvenner. Vi gjorde også 'fyldte' skilte synlige foran på vores busser. Når vores borgere ser det fulde tegn, kan de ringe til 444 2 153, som er hovedlinjens meddelelseslinje, hvis der er mistanke om, at busserne er tomme og ikke tager den. Vi foretager også den nødvendige vurdering ved at foretage en undersøgelse af chaufføren, hvis han har ret i meddelelsen fra vores borger, ved at foretage et kamera, der optager en undersøgelse af den bus. ”Vær den første til at kommentere

Yorumlar