Indlæst fra TIR-broen på toget i Mersin

toppen af ​​toget, der brød ud af kontrol i Mersin
toppen af ​​toget, der brød ud af kontrol i Mersin

En lastbil, der kørte i Mersin, fløj over godstoget fra broen. Mens lastbilen faldt på det bevægende godstog i 4-5 spor, blev den russiske chauffør alvorligt såret i ulykken.

Ifølge de indhentede oplysninger skete ulykken på Freedom Bridge Azat-broen i det centrale Akdeniz-distrikt omkring klokken 19.00 om aftenen. Det russiske nummerplade, som kom ud af kontrol som følge af tabet af styringen af ​​TIR-chaufføren på motorvejen D-400, kollapsede brorækværkene og faldt på godstoget fra 10 meter. Driveren af ​​TIR, der flyver til jernbanen, blev fjernet af brandmænd, hvor den sad fast. Det blev lært, at den russiske TIR-chauffør, der blev indlagt på ambulance, var alvorlig.

Politiet iværksatte en efterforskning af ulykken.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar